G4Media.ro

Djokovic a jucat la Australian Open cu o ruptură de 3 centimetri…

Sursa foto: Florin Bălţătoiu

Djokovic a jucat la Australian Open cu o ruptură de 3 centimetri la ischiogambieri, spune directorul turneului

Sârbul Novak Djokovic a câştigat Australian Open deşi a jucat la Melbourne cu o ruptură de trei centimetri la ischiogambieri, afirmă directorul turneului, Craig Tiley, potrivit News.ro.

„Cred că nimeni nu îi pune la îndoială sportivitatea. Tipul ăsta avea o ruptură de trei centimetri la ischiogambieri. Am văzut rezultatele investigaţiilor medicale. El este remarcabil. Este foarte concentrat pe tot ce face, în fiecare minut al zilei. A trecut prin multe şi nu cred că altcineva va mai reuşi să câştige de zece ori Australian Open. Va avea mereu un loc magnific în istoria Australian Open”, a declarat Tiley, potrivit sen.com.au.

Novak Djokovic a avut probleme la ischiogambieri pe parcursul turneului de la Melbourne şi în zilele sale libere nu s-a antrenat din cauza problemelor medicale. Sârbul a pierdut un singur set, în turul doi, în faţa francezului Enzo Couacaud.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

19 comentarii

 1. The greatest of all time, spre disperarea marxistilor

 2. poate 3 mm. la 3 cm nici din pat nu se mai ridica :)))

  • Asta e ca faza de acum 10 ani cu ” borcea a mancat prea mult peste si are mercur la cap”

  • Un tăntălău ca tine da, nu se mai ridica din pat.
   Dar Djocovic este cu totul altceva decât tine !
   Directorul turneului a văzut rezultatul investigațiilor făcute la un spital din Australia. Nu avea unde altundeva să le facă. Este fără dubiu ce declară.
   Tăntălăule !!!!!!! Om de nimic !!!!

 3. El mai și minte câteodată. Apoi și alți sportivi joaca uneori cu probleme medicale. Unii mai smecheri primesc și tratamente medicale menite să facă față.

 4. Si fara un rinichi. Caracterul de cioban l-a ajutat foarte mult. Încearcă el săracu sa arate ca e si cult dar familia de ciobani îl trage în jos.

 5. Ce erou domnule, cum a luptat el rănit…si nu pentru bani si faimă. Am inteles ca nici nu Și-a ridicat premiul de la AO

 6. Culmea ironiei, Alexey Neica Nimeni ironizând în mod extrem de stupid pe DJOCOVIC, un campion inegalabil !
  Băi măscărici penibil, ce rezultate ai tu măi tinichea ? De unde până unde minimizezi tu efortul și sacrificiul și performanța uluitoare ale unui mare campion ? Poți tu să faci aceste lucruri ?
  Ridicolule !!!!!!!

 7. Pentru toți frustrații și complexații care îl denigrează pe DJOCOVIC !
  Voi sunteți niște păduchi leșinați și vorbiți de un imens campion și un Om Adevărat.
  Să luați și voi 22 GS ca DJOCOVIC, să donați și voi milioane de euro la spitale în Italia, Serbia și în alte părți(ventilatoare și medicamente anti covid)pentru a salva mii de oameni de la covid și de la moarte cum a făcut DJOCOVIC, să donați milioane și milioane ca zeci de mii de copii sârbi și nu numai să aibă școli și condiții adecvate pentru tenis cum a făcut DJOCOVIC, să donați milioane pentru diverse cauze umanitare(cum au fost inundațiile din Serbia și alte probleme) cum a făcut DJOCOVIC și după aceea să-l judecați !
  S-a luptat singur cu Tirania și a învins.
  Victoria de la AO asta înseamnă !
  Este victoria unui om liber, corect, inteligent și capabil de mari sacrificii, a unui om iubitor de pace nu de războaie fratricide(ca al lui Putin) și de niciun alt fel. S-a exprimat limpede pentru aceasta.
  Voi ați pierdut libertatea sclavilor !
  Nu cea fizică, ci aceea de a judeca cu mintea voastră, aia puțină pe care o aveți !

 8. O jigodie. Dacă avea caracter nu mai punea piciorul în Australia după cum s-au purtat anul trecut cu el! De fapt nu se gândește decât la bani!

  • Vezi strâmb.
   A mers să-i învingă !
   Și i-a învins zdrobitor !
   Dacă iubea așa banii nu mai făcea atâtea donații, peste 10 milioane de euro…

 9. Um adevarat campion acest djoker !
  Am concurat in 2021 la Targoviste , si am castigat turneul la +40 , apoi la nici cateva zile am.facut entorsa de grad 3, si am patit si un cioc la.un calcai.. asta face tenisul din corpul uman, distruge articulatiile si nu numai !!!!

  Asa ca respectati l pe Djocovic , ca este un geniu , un Supra- om !

 10. Nu stiu cat de bine ii face lui Djokovic astfel de dezvaluiri. Automat te duce cu gandul la niste medicamente. Apar niste intrebari.