G4Media.ro

Director OMS: Faza acută a pandemiei s-ar putea încheia în 2022

Sursa foto: Facebook / Tedros Adhanom Ghebreyesus

Director OMS: Faza acută a pandemiei s-ar putea încheia în 2022

Faza acută a pandemiei de COVID-19 s-ar putea încheia anul viitor, dar coronavirusul nu va dispărea complet, a afirmat miercuri Mike Ryan, director executiv al Programului pentru situaţii de urgenţă al OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii), transmite Reuters.

Mike Ryan, medic epidemiolog irlandez, a mai notat că este încă prea devreme să se tragă concluzii cu privire la severitatea variantei Omicron a noului coronavirus atât timp cât aceasta nu se răspândeşte la scară mai largă în rândul vârstnicilor. (Sursa: Agerpres)

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. Foarte bine,dupa urmeaza Tribunalul Penal International! Genocidul tot imprescriptibil a ramas,nu?Sau au dat o ordonanta de guvern…

    • Nu va păți nimeni nimic, sau cel mult vor găsi niște acari păuni – vinovații de serviciu.
      Toti decidenții s-au acoperit de hartii.

    • Toată lumea va zice „nu știu, nu sunt vinovat, eu am urmat ordinele”. Mai greu o să fie pentru ziariști, că ei, teoretic, nu primesc ordine, dar se descurcă.
      Oricum, e vrăjeală. Șefu’ ăl mare de la OMS zice că o să fie grav, după care vine ăsta, mai mic, și ne zice că o să fie mai bine.
      Tactica seamănă cu ce a făcut INSP ieri, când a dat publicității o previziune cu 3 scenarii: optimist, normal și pesimist. Ca și cum ăia de la meteo ar zice: „mâine s-ar putea să plouă, să nu plouă, sau să fie soare”. Orice s-ar întâmpla, ei sunt acoperiți. Poți să zici că au greșit? Nu poți.
      Păi s-avem pardon, Știință d-asta pot să fac și eu.

  2. Perfect, ramane AUR fara obiectul muncii.

    SONDAJ. Despre ce alte lucruri vor mai urla parlamentarii AUR?

    Vor lasa circul deoparte si vor lucra proiecte utile pentru societatate?

    Foametea, saracia, abandonul scolar, lipsa educatiei, etc – nu se rezolva cu scandal si circ.

  3. Raman în urma înțepații sa tremure dacă vor fi sau nu efecte secundare pe termen lung. Mulți, foarte mulți… aia care ne spuneau sa nu mai mergem la spital dacă nu ne vaccinam sau sa mergem în pădure.
    Ne vedem în 2022:) sănătoși sa fiți!
    Și sa nu înțelegeți greșit, nu vreau Raul nimănui, deși mulți sunt cei care săreau ca popcornul de bucurie sa comenteze pe la cate o știre când pleca dintre noi un tata a doi copii, doar pentru ca nu era înțepat..

    • Cand te gandesti ca astia au intepat si copiii si voiau sa faca la fel si la noi,sa faca obligatoriu. Acum o dau la intors,s-a fasait pandemia.Astia vaxxinati au acum trei posibilitati,sa faca covid(ei umplu spitalele in vest),sa aiba reactii adverse nasoale in 2-5-10 ani sau sa nu pateasca nimic( depinde ce-au primit in sticluta). Noi nevaxxinati avem asa- 0,2% risc de moarte de la covid daca suferim de comorbiditati si 0% de la vaccin. N-am zis nimoc de aia crapati la cateva zile-luni dupa injectie,care sunt incredibil de multi global.

    • Multumesc de urari – stai linistit ca nu tremur cu gandul la efecte viitoare.

      Am tremurat un pic cand am simtit o raceala, si mi-a iesit si testul positiv, desi eu stau si cu masca, dar au fost ceva mai multe cumparaturi in perioada asta.

      Dar am sunat la medic si mi-a zis ca sunt sanse infime sa imi trebuie spital daca sunt vaccinat. Dar sa fiu atent sa nu dau la cunostiinte nevaccinate ca ele poate nu sunt asa norocoase ca mine.

      Sanatate multa si la nevaccinati!
      @Calache, cred ca ai gresit la calcul un pic: 0.2% e risc cand esti sanatos+nevaccinat, cu comorbiditati e destul de ridicat, nu mai stiu acum procentul.
      Si atentie la comorbiditati, ca statul la calculator sa scrii pe forumuri toata ziua poate duce la sedentarism si luare in greutate, care e una dintre comorbiditati.

  4. Nu priviti in sus…unii mai trebuie să facă niște bani indiferent de costurile globale

  5. Dacă faza acută a pandemiei nu se încheie în 2022, sau 2023, atunci desigur se va încheia în 2024, sau 2025, sau poate în alt an.

    • Foarte rai, foarte agresivi, foarte violenti toti cei nevaccinati. Pe lumea asta, atunci cand esti corect, cand respecti regulile, legile, etc, esti luat in deradere, esti calcat in picioare. Oare de ce? Pentru ca toti cei care nu respecta nimic si pe nimeni, au o structura anume…. Chiar nu va potoloti deloc? Si prosti si ai dracului….

  6. Pt. Observator. Este taman invers. Cei agresivi sunt vaccinatii. Asa cum reiese si din ultima parte a comentariului. tau.