G4Media.ro

Directoarea DSP Ialomița s-a bătut în birou cu directoarea economică a instituției:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Directoarea DSP Ialomița s-a bătut în birou cu directoarea economică a instituției: ”Pur și simplu m-am trezit cu domnișoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. Merg la spital să-mi iau tensiunea!” / Poliția a deschis dosar penal

Directorul general și directorul economic al DSP Ialomița s-au bătut într-un birou din cadrul insituției, fiind nevoie de intervenția poliției pentru a se calma conflictul, anunță Independent Online.

Deși inițial s-a precizat că directoarea economică a fost bătută de directoarea generală, aceasta din urmă a precizat că ea a fost cea care a sunat la 112.

”Eu am fost cea care a sunat la 112. Pur și simplu m-am trezit cu domnișoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. M-am speriat foarte tare. Merg la spital să-mi iau tensiunea!”, a declarat Marinela Radu, șefa DSP Ialomița.

Conflictul s-a produs miercuri, 10 august, și ar fi pornit de la unele acte ce ar fi urmat să fie semnate de directorul general.

Funcționarii instituției susțin, conform Independent Online, că între cele două exista un conflict deschis de mai mult timp.

La fața locului au fost chemați și polițiștii, în urma unui apel la 112.

Polițiștii le-au audiat la sediul DSP Ialomița atât pe Marinela Radu, cât și pe Denisa Ioniță, fiind deschis și un dosar penal.

Marinela Radu a ajuns la șefia DSP Ialomița în urmă cu 5 luni, ca rezultat al unei înțelegeri politice, fiind susținută de PSD Ialomița. Ea l-a înlocuit pe Dan Noel, pe care l-a lăsat fără funcție, desființându-i postul, imediat după numirea în fruntea instituției. La rândul său, Dan Noel a depus o plângere penală pe numele Marinelei Radu.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Deci nu cred..Ma idioatelor, pentru asta sunteti voi platite ma?

 2. ;merg la spital sa-mi ia tensiunea si dupa la medicina legala sa-mi dea certificat medical ca mi-a sarit oja de pe unghii cind m-a tras de sacou;. din ce partide fac parte pilele astea?

 3. Meciul asta între 2 curci bugetare ar merita văzut. Pe cind o reluare live?

 4. Politica angajării clanurilor de partid pe funcţii plătite regeşte pentru rezultate zero.

  România educată.

  Ţara lucrului bine făcut.

 5. Două parașute bugetare care se bat pe banii noștri 🤢🤢🤢🤢

 6. Actele erau doar un pretext…

 7. Două pupeze bugetare si politice, în loc să spargă semințe și să frece menta la o cafelutza, cum făceau de obicei, au schimbat un pic rutina si s-au păruit si ele un pic.
  Acum, de ce se duce pupăza-sefa până la spital pentru o tensiune, mister. Ar trebui sa aiba si ditamai desepeul un tensiometru acolo… sau l-au furat pupezele?

 8. de ce? isi lasase tensiunea la spital?