G4Media.ro

Direcția de Sănătate Publică Alba: Numărul de cazuri confirmate – 49, nu…

Direcția de Sănătate Publică Alba: Numărul de cazuri confirmate – 49, nu 34, cum a transmis Grupul de Comunicare Strategică

Numărul de cazuri confirmate cu coronavirus în Alba era luni de 49, nu de 34, aşa cum a prezentat, în comunicatul dat publicităţii, Grupul de Comunicare Strategică, au precizat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, relatează Agerpres.

Buletinul de presă al Grupul de Comunicare Strategică susţine că, potrivit raportărilor Institutului Naţional de Sănătate Publică, numărul de cazuri confirmate în Alba este de 34.

„La nivelul judeţului Alba, se înregistrează 49 de cazuri confirmate COVID-19. De la raportarea de ieri (33 de cazuri duminică – n.r.), au fost identificate încă 16 cazuri. Opt persoane din mai multe localităţi din judeţ care s-au prezentat cu simptome la spital sau contacţi direcţi cu simptome identificaţi prin anchete epidemiologice, toţi izolaţi după confirmare, şi opt persoane pozitive (…) de la Centrul de Dializă Alba”, a transmis, luni, presei, directorul executiv al DSP Alba, Alexandru Sinea.

El a menţionat că de la Alba au fost raportate către Bucureşti „toate” cele 49 de cazuri.

„În buletinul de presă (al Grupului de Comunicare Strategică – n.r.) apar 34. O să sesizăm INSP, din nou, să remedieze greşeala”, a precizat directorul executiv al DSP Alba.

Săptămâna trecută, Grupul de Comunicare Strategică a transmis în mai multe rânduri date eronate cu privire la situaţia din judeţul Alba.

Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Eu îi mulțumesc domnului director executiv al DSP Alba pentru corectitudine.

    Ca să văd dacă am înțeles bine: oamenii ăştia de la DSP-urile județene trimit informațiile complete: câți oameni infectați, câți contacți pozitivi, câți noi simptomatici, câți de la Centru de dializă etc. etc., în fiecare zi. Informații pe care noi, cei care stăm în case, nu le aflăm că nu ne fac bine, prea multe detaliu, ne panicăm foarte repede şi plecăm de acasă sau cine ştie ce alte motive de îngrijorare (concluziile le ghicim fiecare din noi, pentru că de comunicat motivele deciziilor ăstora eu nu am auzit). Nu mai contează oricum, ne-au oferit lista pe județe, ne-au luat lista vindecărilor pe județe, dar se pare că nu sunt în stare nici lista aia să o centralizeze cum trebuie.

    Dragă domnilor de la Grupul de Comunicare Strategică, părerea mea este că în instituția dumneavoastră e o mare varză şi ar trebui să vă schimbați denumirea grupului în ceva mai fără mari pretenții. Şi mai cred că potriviți situațiile cât să vă iasă nişte numere acolo. Asta e părerea mea, din felul în care arătați că gestionați situația. Fără supărare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.