G4Media.ro

Unul din blocurile deratizate din Timișoara a fost evacuat a doua oară,…

Unul din blocurile deratizate din Timișoara a fost evacuat a doua oară, după ce autoritățile au permis locatarilor să revină în apartamente

Un bloc din Timișoara a fost evacuat azi-noapte. Este vorba despre cel de-al doilea imobil care a fost evacuat după ce reprezentanții ISU au aflat că și acolo s-a făcut deratizare. Ieri, oamenilor li s-a permis să se întoarcă acasă, dar la câteva ore distanță pompierii au considerat că blocul trebuie din nou evacuat, transmite Digi24.ro

Cel de-al doilea bloc în care s-a descoperit că a fost făcută deratizarea a mai fost evacuat luni, ca măsură de siguranță după ce autoritățile au găsit acolo același tip de substanțe folosite ca în clădirea în care au murit trei oameni au murit și 17 au ajuns la spital.

Firma Bistim Dera a făcut deratizarea în cele două blocuri. Patronul acesteia a fost arestat preventiv miercuri.

Pe de altă parte, autoritățile au cerut ajutorul Armatei, după ce autopsiile asupra femeii și a celor doi copii de la Timișoara care au pierit după deratizarea făcută în blocul lor nu au stabilit legătura directă dintre moartea lor și otrava folosită. Legiștii vor face însă teste suplimentare mai ales că încă cinci locatari au fost internați cu simptome asemănătoare victimelor.

Sursa: Digi24.ro

Sursa Foto: Inquam Photos/ Virgil Simionescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Au mai ramas niste oameni in viata, statul nu tolereaza asa ceva.

  2. Incredibil!!! 100%, moartea este cauzata de acele substanțe folosite la deratizare. Este imposibil sa moara 3 persoane sanatoase aproape simultan.

    Autopsia nu a relevat nimic. Daca murea 1 persoana nu se întâmpla nimic. Nu apărea nimic la autopsie. Ce substanțe au fost folosite? Nici spionii rusi nu au acces la substanțe care ucid fara nici o urma.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.