G4Media.ro

DGASPC Prahova solicită decăderea din drepturile părinteşti a mamei ai cărei gemeni…

DGASPC Prahova solicită decăderea din drepturile părinteşti a mamei ai cărei gemeni au căzut de la etajul 10 în timp ce ea făcea live pe Facebook, ascultând manele

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova a depus la instanţa de judecată un dosar prin care solicită decăderea din drepturile părinteşti a femeii ai cărei copii gemeni au murit, la 2 ani şi 2 luni, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti. Cel de-al treilea copil al femeii, un băiat în vârstă de cinci ani, a fost luat de lângă ea şi se află în familia lărgită a tatălui.

Reprezentanţii DGASPC Prahova au înaintat Judecătoriei Ploieşti un dosar „bine documentat” prin care solicită ca mama ai cărei gemeni au murit după ce au căzut de la etaj, fiind lăsaţi nesupravegheaţi, să fie decăzută din drepturile pe care le are ca părinte asupra fiului celui mare în vârstă de cinci ani, au declarat miercuri reprezentanţi ai DGASPC, citați de News.ro.

Copilul a fost luat, de altfel, de lângă femeie şi se află în familia extinsă a tatălui, la altă adresă. Există date conform cărora femeia transmitea live pe Facebook, în timp ce fiul şi fiica sa în vârstă de doi ani şi două luni au căzut pe fereastră, de la etajul 10, după ce au urcat pe un corp de mobilă, în condiţiile în care nu erau supravegheaţi.

În imaginile de pe reţeaua socială se vede cum femeia ascultă manele şi fumează, avându-l alături pe fiul în vârstă de cinci ani.

Sursa foto: Pexels/ Ksenia Chernaya

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. O masura normala. Insa nu vad relevanta liveului si manelelor.
    E pt ura proletara sau ce?

    De asculta Mozart in timp ce lucra la un tratat de medicina era mai ok?
    Nu e asta doar o incercare de a ne delimita? Pana la urma asta e o femeie defectata de o copilarie plina de abuzuri la care statul a fost partas activ, iar noi suntem complici.

    Ce va face statul acum ca ii ia restul vopiilor sa se asigure ca nu vor ajunge la fel? Absolut nimic…

  2. ce fel de fascisti sunteti? daca nu mentionati stilul muzical, nu imi aminteam despre masterando-suprematismul din reactie