G4Media.ro

Desființarea gradației de merit, a condicii de pontaj și a adeverințelor pentru…

Desființarea gradației de merit, a condicii de pontaj și a adeverințelor pentru sport, solicitată în Comisia pentru tăiat hârtii

Desființarea adeverințelor pentru sport, a condicii pentru pontaj, precum și a unei serii de comisii și procese-verbale au fost printre propunerile pe care Asociația Human Catalyst le-a prezentat la Ministerul Educației în „Comisia pentru tăiat hârtii” reunită joi pentru prima dată. Documentul consultat de Edupedu.ro arată că sunt 29 de propuneri de eliminare sau simplificare de documente, proceduri și debirocratizare.

Propunerile de simplificare și eliminare a birocrației sunt făcute de cadre didactice în cadrul unui chestionar aplicat online. Acestea sunt formulate de către profesori și păstrate în forma respectivă.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cand va muri un elev la ora de educatie fizica din cauza vreunei afectiuni nedepistate de medici sa vedeti ce o sa se scrie prin ziare: prof. de sport e de vina !

  2. Daca o iei asa mai bine desfintam ora de sport….mai bine vino cu solutie nu cu critica. Oamenii vor sa faca bine. Miscare inseamna sanatate…MU-E PSD!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.