G4Media.ro

Deputatul PSD Radu Cristescu, pe care șeful PER l-ar fi rugat să…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Deputatul PSD Radu Cristescu, pe care șeful PER l-ar fi rugat să angajeze un consilier parlamentar: ”Da, a venit o doamnă, Papadopulos, am angajat-o, dar nu s-a integrat și și-a dat demisia. Aseară am vorbit cu Pop ultima dată”/ Șeful PER a fost reținut de DNA pentru trafic de influență

Deputatul PSD Radu Cristescu, pe care șeful Partidului Ecologist Român (PER) l-ar fi rugat să angajeze un consilier parlamentar, a confirmat pentru G4Media că a angajat o femeie, la recomandarea lui Dănuț Pop: ”Da, a venit o doamnă, Papadopulos, am angajat-o, dar nu s-a integrat și și-a dat demisia”, a declarat Cristescu.

Dănuț Pop, șeful PER, a fost reținut miercuri de DNA pentru trafic de influență, după ce ar fi primit 10.000 de euro de la o persoană care voia să își angajeze soția consilier parlamentar, susțin procurorii Anticorupție. Detalii, aici. 

Cristescu susține că ”îl cunoaște de-o viață pe Pop” și că nu îl crede ”în stare de așa ceva” (să ceară bani în schimbul influenței, n.red.):

 • ”Aveam nevoie de un consilier parlamentar. Pop mi-a zis că îmi recomandă pe cineva. Dănuț Pop mi-a recomandat, ca și alți prieteni, o doamnă, care a venit, a discutat, am angajat-o în ianuarie, dar doamna nu s-a obișnuit cu munca asta, nu s-a integrat și și-a dat demisia după o lună și puțin. A fost o recomandare de la un prieten. Nu mai știu prenumele, dar numele de familie era grecesc, Papadopulos. De altfel, o doamnă respectabilă, doar că nu s-a integrat, și-a dat demisia după un timp (…) Sincer vă spun sunt stupefiat. El nu e capabil de așa ceva, nu e omul care să ceară bani. Nu îl cred în stare de așa ceva. Nu știu ce s-a întâmplat. Povestea e foarte scurtă, chiar banală (…) Aseară am vorbit cu el ultima dată. Vorbesc în fiecare zi cu el, e din Baia Mare, de acolo unde sunt și eu”, a mai declarat deputatul social-democrat Radu Cristescu pentru G4Media.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. PSD isi tot trimite la inaintare cate o j.i.godie de om, pentru ca, in comparatie cu ala, ceilalti sa para mai digerabili. Inainte a fost Bacalbasa, ala a plecat si a rasarit Cristescu. A fost si Coarna o perioada, dar s-a dus si acum injura PSD-ul la televizor. Iar „noi” ii tot alegem…

 2. Gonococul asta de Cristescu e infractorul par excellence.

 3. Cine este misterioasa dna PAPADOPULOS?

 4. probabil doamna a vrut inapoi cei 10.000 de euro dati pentru trafic de influenta, ecologicul nu a fost de acord si doamna s-a dus la dna. end of story.

 5. Caragiale contemporan
  Lanțul slăbiciunilor

 6. cristescu ăsta e en om de cea mai joasă speță.

 7. Din Satu mare nu din Baia Mare ….il cunosc bine pe agrcultorul Cristescu …acum 30 de ani era un mic interlop in satu mare sub aripa lui sora,sa care era procuror ..nu inteleg cum a ajuns golanasul asta in politichie ..Taica-su a emigrat in ani 60 din valahia in Ardeal ..

 8. Evident ca NU reprezinta pericol public și va scăpa și asta exact ca alte gunoaie!

 9. Asa se intimpla cind nu da bani inapoi , Cristescu din astea traieste , aparea prin Dorobanti in trening si cu burta de iesea din el , parerea mea este ca el trebuia arestat nu sageata de Pop.