G4Media.ro

Deputatul PNL Cristian Băcanu cere ca deciziile din partid să nu mai…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Deputatul PNL Cristian Băcanu cere ca deciziile din partid să nu mai fie luate de 1-2 persoane: Vremea tăcerii, a resemnării și a respectării voinței impuse a trecut

Deputatul PNL Cristian Băcanu, membru în Biroul Executiv al partidului, dar în relații reci cu actuala conducere a liberalilor, a criticat vineri modul în care a fost luată decizia impunerii unui prag de 250.000 de lei sub care abuzul în serviciu este dezincriminat.

” Îi îndemn pe toți colegii mei, ca împreună să cerem conducerii să ne explice cum s-a ajuns în situația ca doar 1-2 persoane să decidă pentru întregul partid. Vremea tăcerii, a resemnării și a respectării voinței impuse a trecut; suntem datori față de oameni, suntem datori față de mediul de afaceri și de partenerii noștri internaționali, suntem datori față de activul de partid”, a scris Băcanu într-un comunicat de presă.

”Îi îndemn pe toți colegii să vină în forurile de conducere ale partidului și să ne spună direct și cinstit care au fost reacțiile românilor în momentul în care au aflat că decizia unui număr restrâns de oameni din conducerea PNL, neasumată încă de nimeni, a fost aceea de a susține un prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu. Consider că această decizie nu are nicio legătură cu valorile și principiile promovate și apărate de Partidul Național Liberal”, a mai spus Băcanu.

El a cerut și asumarea ”erorii uriașe de a impune acest vot privind abuzul în serviciu grupului de senatori PNL”  și a faptului că partidul funcționează fără a avea întâlniri statutare în care să se ia deciziile importante.

Băcanu susține că ”această manieră de conducere este una păguboasă pentru interesele națiunii dar și pentru interesele partidului”.

”Astăzi asistăm la o îndepărtare a partidului de popor și pentru asta am fost și suntem penalizați. Și pe bună dreptate! Cred că a venit timpul ca împreună să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor românilor dar și la înălțimea morală a înaintașilor noștri. Da, a venit timpul să ne amintim ce reprezintă acest partid în istoria României. Și, mai ales, să ne întrebăm onest, ce vrem ca el să reprezinte de acum înainte. Iar această deciziei nu poate fi luată decât împreună”, a mai spus deputatul liberal.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Îl contrazic.

  2. ” Îi îndemn pe toți colegii mei, ca împreună să cerem conducerii să ne explice cum s-a ajuns în situația ca doar 1-2 persoane să decidă pentru întregul partid.” Oare Dl. Deputat PNL, membru în Biroul Executiv al partidului ( e vorba de Partidul National Liberal, gloriosul urmas al Bratienilor, „ajuns în situația ca doar 1-2 persoane să decidă pentru întregul partid”) chiar nu stie cum s-a ajuns în situația ca doar 1-2 persoane să decidă pentru întregul partid si trebuie sa ceara conducerii (partidului cu pricina) să îi explice cum s-a ajuns în situația ca doar 1-2 persoane să decidă pentru întregul partid? Pe cale de consecinta, înteleg ca o persoana care este membru în Biroul Executiv al partidului (PNL cum spusei, neicusorule!) trebuie sa ceara conducerii partidului sa explice cum s-a ajuns în situația ca doar 1-2 persoane să decidă pentru întregul partid, deoarece persoana respectiva, membru în Biroul Executiv al partidului nu are nietzsche în clin nici în mâneca cu conducerea partidului (cu pricina). Daca n-ar fi grotesc ar fi hilar, da’ oricum e amuzant, nu? Conu’ Iancu e depasit de mult!