G4Media.ro

Demonstranți anti-vacciniști au încercat să pătrundă cu forța în fostele studiouri ale…

foto: captură video Independent

Demonstranți anti-vacciniști au încercat să pătrundă cu forța în fostele studiouri ale BBC din Londra

Circa 100 de protestatari anti-vacciniști au încercat marți să ia cu asalt un studio de televiziune la fostul sediu BBC Television Centre din vestul Londrei.

Un videoclip distribuit de cotidianul Independent online arată o mulțime, despre care se crede că protestează împotriva pașapoartelor și vaccinurilor pentru copii, care încearcă să intre în complexul din cartierul White City.

Imaginile arată manifestanți care s-au adunat la Shepherds Bush Green din apropiere, după care s-au îndreptat către clădirea care adăpostește studiourile, unde canalul ITV difuza seria Loose Women în direct.

Protestatarii, care au fost întâmpinați de numeroși polițiști, încep apoi să strige “rușine vouă,  rușine vouă”, unii acuzând BBC că ”nu dă informații corecte” și susține că “nenorociții țintesc copiii noștri”. Un grup de manifestanți încearcă apoi să forțeze intrarea în clădire, dar sunt respinși de poliție.

Television Centre a fost sediul BBC Television până în 2013, când transmisiunile au încetat de acolo, ca urmare a mutării producției de emisiuni la Broadcasting House din centrul Londrei și la Media City din Salford, Manchester. O mare parte a complexului a fost transformată de atunci în apartamente locative.

Protestatarii u încercat să intre în BBC Studioworks, o ramură comercială a corporației care a păstrat și a operează mai multe studiouri la clădire încă din 2017.

În prezent, BBC Studioworks subînchiriază două dintre studiourile sale de la Television Centre către ITV pentru producția de programe de zi, inclusiv Good Morning Britain și Lorraine.

Suntem conștienți de prezența unui grup de manifestanți care, după ce au plecat de la Shepherds Bush Green la scurt timp după ora 13:00, sunt acum adunați în afara localurilor comerciale din Wood Lane, White City. Nu au fost operate arestări, dar ofițerii sunt prezenți și vor continua să monitorizeze situația.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane.

Ordinea a fost restabilită de poliție după sosirea de întăriri. Un ofițer este ușor rănit la față, iar atacul asupra sa se află sub investigație.

Independent, Evening Standard

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Probabil cretini care nu stiu unde e studioul de stiri al BBC.

  2. Incet dar sigur oamenii normali nu mai suporta dictatura vaccinistilor si discriminarile aduse de acestia, o sa vedeti ce urmeaza in urmatoarele luni.
    Vaccinisti, ati belit-o, o sa fiti expulzati de pe planeta fix catre soare.

    • dada, sigur boss, toti aia 70% vaccinati din UK o sa fie explulzati ca asa vor 30% si ca asa visezi tu