G4Media.ro

Dela0.ro: Cum prosperă familia Dragnea prin ruinarea unor sate din Teleorman. Câteva…

Dela0.ro: Cum prosperă familia Dragnea prin ruinarea unor sate din Teleorman. Câteva repere: Salariu minim, contracte prelungite de la lună la lună, condiții grele

„Combinatul este aproape pustiu, iar perspectivele comerciale sunt sumbre, în ciuda fondurilor europene intrate cu nemiluita în facilitățile de abatorizare”, scrie Dela0.ro, într-un articol în care pune în lumină modul în care familia Dragnea utilizează resursa materială și umană din câteva sate din Teleorman.

Însă, dezvăluie sursa citată, chiar dacă totul pare pustiu, complexul deținut de familia liderului PSD e totuși folositor la ceva: „toate anexele sale sunt gajate în contul unui credit bancar de patru milioane de lei”.

Dela0.ro mai notează că afacerea din zonă a familiei Dragnea pare croită după toate regulile manualului de capitalism sălbatic. E un joc de sumă zero în care câțiva câștigă, în vreme ce toți ceilalți pierd.

Un joc în care, mai scriu jurnaliștii de la Dela0.ro, iese în evidență faptul că foști angajați ai Fermei Salcia „au fost exploatați sistematic, văduviți de organizare sindicală, plătiți cu salariul minim pe economie și încadrați pe baza unor contracte prelungite de la lună la lună, puși să muncească în condiții improprii, ba chiar periculoase pentru integritatea lor fizică, spre îmbogățirea lui Valentin Dragnea, proprietarul din acte al afacerii”.

Continuarea articolului AICI

Sursa foto: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Social-democrat, Dragneev, nu?

 2. Si ce i a oprit pe bastinasi sa si faca dreptate cu furca si toporul ca la 1907? Raspuns: faptul ca sunt lasi ca majoritatea populatiei care pune botul la alde-pizede-iudemere, antena 3 si alte mizerii. Asa oameni asa conducatori!

 3. Dela0?
  Interesant proiect!
  Decât pe TL?
  Nu că nu poți face un foileton cu TL și afacerile.
  Va așteptăm cu drag!

 4. Dragilor,
  Asta e bună. Vă pute salariul minim? Doar când îl plătește firma lui Dragnea? Dar când patronatele își plâng de milă că mai crește salariul cu 200 de lei imediat vă transformați într-o platforma care le susțin interesele?

  • Firmele alea de care zici, nu au în spate pe tăticul președinte de cameră parlamentară, prim ministru de facto, om cu pretenții la prezidențiale și cu un discurs puternic naționalist, antieuropean și anticorporații. Printre altele.

 5. Asta ar trebui sa fie singura tema in urmatoarele campanii electorale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.