G4Media.ro

Dealer de droguri din Sectorul 4, prins în flagrant când voia să…

Sursa foto: Facebook Jandarmeria Română

Dealer de droguri din Sectorul 4, prins în flagrant când voia să mituiască jandarmii pentru a nu fi cercetat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost prins în flagrant, duminică, în Sectorul 4, când voia să mituiască jandarmii cu 1,730 de lei și 250 de euro pentru a nu fi cercetat. Bărbatul a fost reținut, fiind anchetat pentru trafic de droguri de risc (ketamină) și dare de mită.

Duminică, în jurul orei 10.00, un grup de jandarmi aflați în patrulare în Sectorul 4 au observat o persoană care „avea un comportament neadecvat, iar, în urma unui control corporal, au descoperit asupra sa substanțe ce păreau a fi din categoria celor interzise”.

„În acest context, persoana în cauză a oferit ofițerului suma de bani pentru ca acesta să nu dispună măsurile legale, situație sesizată de angajatul Jandarmeriei București la Call-center anticorupție 0800.806.606”, a precizat, luni, Direcția Generală Anticorupție într-un comunicat de presă.

Ulterior, polițiști DGA sub coordonarea unui procuror DIICOT l-au prins în flagrant pe bărbat, în timp ce oferea, cu titlu de mită, sumele de 1.730 de lei și, respectiv, 250 de euro unui ofițer din cadrul Jandarmeriei București.

În aceeași zi, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și dare de mită.

„S-a reținut că, la aceeași dată, inculpatul a fost depistat de către un echipaj de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București deținând, fără drept, o cantitate de drog de risc (ketamină), în vederea comercializării”, se arată în comunicat.

În cursul acestei zile a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate cu sprijinul B.C.C.O. București.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...