G4Media.ro

De la Magie la Realitate: Explorează Lumea AI cu Smartphone-ul HONOR Magic6…

De la Magie la Realitate: Explorează Lumea AI cu Smartphone-ul HONOR Magic6 PRO

HONOR Magic6 Pro, cel mai recent flagship lansat de brandul global de tehnologie HONOR, redefinește standardele de performanță și inovație. Echipat cu capacități AI de ultimă generație, platformă mobilă Snapdragon® 8 Gen 3 și performanțe uimitoare, acest smartphone îmbunătățește considerabil experiența utilizatorilor. HONOR Magic6 Pro livrează o fluiditate și stabilitate excepționale în utilizare, oferă o experiență de gaming premium și o eficiență a bateriei de-a dreptul impresionantă. Fiecare avans tehnologic al HONOR Magic6 Pro stabilește noi standarde în satisfacția utilizatorului și performanță.

MagicOS 8.0: Îmbunătățește Experiența Utilizatorilor

Cu MagicOS 8.0, HONOR oferă o călătorie către viitor, aducând o conectivitate excepțională. HONOR Magic6 Pro oferă o experiență inteligentă și lipsită de griji, completată de o gamă de caracteristici inteligente avansate care maximizează productivitatea.

Una dintre caracteristicile distincte este Magic Portal care utilizează puterea inteligenței artificiale pentru a înțelege și interpreta mesajele și comportamentul utilizatorilor, îndrumându-i fără efort către aplicațiile potrivite. Această inovație revoluționară schimbă complet modul în care utilizatorii accesează și interacționează cu aplicațiile lor, oferind o experiență intuitivă și personalizată.

MagicRing: Colaborarea Perfectă Între Dispozitivele HONOR

Cu MagicRing, HONOR a creat o colaborare perfectă între dispozitive, facilitând partajarea și sincronizarea facilă a materialelor între toate dispozitivele HONOR. Mai mult, MagicRing permite partajarea în timp real a camerei de pe smartphone cu tableta sau laptopul HONOR, transformând astfel camera Magic6 Pro într-o cameră web pentru celelalte dispozitive HONOR. Această funcție promovează conveniența și integrarea, oferind utilizatorilor posibilitatea de a exploata la maximum ecosistemul HONOR pentru o experiență conectată și versatilă. Cu MagicRing și tehnologia Snapdragon Seamless, conectivitatea între dispozitivele HONOR este mai puternică și mai fluidă, oferind o experiență fără întreruperi.

Magic Capsule: Interacțiune Multimodală

HONOR Magic6 Pro aduce în prim plan inovativa Capsulă Magică care permite interacțiunea multimodală direct de pe ecran. Atunci când utilizatorul accesează banner-ul de notificări din partea de sus a ecranului, Magic Capsule se deschide pentru a oferi informații suplimentare și opțiuni conexe legate de acea notificare. Această funcționalitate îmbunătățește experiența utilizatorului, oferind acces rapid și convenabil la informații relevante, eliminând nevoia de a naviga prin mai multe aplicații, inclusiv apeluri, cronometru, alarmă etc. Cu Magic Capsule, toate detaliile și actualizările de care are nevoie utilizatorul sunt la doar o atingere distanță, simplificând interacțiunea și maximizând astfel productivitatea și eficiența.

Apel Privat: Intimitatea Utilizatorului Îmbunătățită cu Inteligență Artificială

Apelul Privat cu Inteligență Artificială a primit îmbunătățiri semnificative, inclusiv comutarea inteligentă a volumului în funcție de mediul înconjurător. Prin intermediul AI Privacy Call 3.0, HONOR a îmbunătățit modul în care se ajustează volumul dispozitivului în funcție de împrejurimi, asigurând că rămân conversațiile confidențiale și nu pot fi ascultate de cei din apropiere, chiar și în medii aglomerate, dar liniștite, precum lifturile. Utilizatorii pot activa acum modul de confidențialitate la volumul 9, cu un nivel mai înalt decât cel disponibil în generația anterioară. Cu tehnologia AI de la HONOR, utilizatorii se pot bucura de o confidențialitate îmbunătățită și de liniște pe durata convorbirilor telefonice.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Luati-le banii la chinezi ca oricum nimeni nu cumpara asa ceva :))

  2. sa cumparam produse chinezesti, sa ajute rusii sa bombardeze Europa … cand o sa ne trezim cu orcii la granita … sa ne aducem aminte cum am finantata propria distrugere, cand am cumparat fiecare litru de combustibil de la orci lukoil, mol, si fiecare aparat, masina marca chinezeasca