G4Media.ro

Daniel Băluță, întrebat despre o candidatură la Primăria Capitalei: Legătura cu Sectorul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Daniel Băluță, întrebat despre o candidatură la Primăria Capitalei: Legătura cu Sectorul 4 e una deosebită și faptul că suntem în derulare cu proiecte mă obligă să-mi continui activitatea aici

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), a declarat, joi, că vrea să își continue activitatea de primar la Sectorul 4, întrebat despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei.

„M-am născut în Sectorul 4, la maternitatea spitalului Gh. Marinescu. Am început creșa, grădinița, școala generală, liceul le-am făcut pe toate în Sectorul 4, cu facultatea a trebuit să mergem în alt sector. (…) Legătura cu Sectorul 4 e una deosebită și faptul că suntem în derulare cu proiecte (…) mă obligă să-mi continui activitatea aici”, a afirmat Daniel Băluță într-o conferință de presă alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Context. Gabriela Firea a declarat, miercuri, într-o intervenție la Antena 3, că nu și-a dorit o tensionare a relațiilor vorbind despre candidatură, dar că săptămâna viitoare se va tranșa în PSD și a cerut ca, atunci când va fi anunțată candidatul validat la Primăria Capitalei, să fie anunțați și candidații la cele 6 sectoare.

„Nu e vorba de condiții, dar am o rugăminte, ca să formulez cât se poate de amiabil, în momentul când voi fi anunțată candidat validat nu cu deocamdată, să fie anunțați și candidații la cele 6 sectoare, să nu ne trezim înainte de a depune candidaturile că unul sau altul dintre colegi nu mai este în echipa noastră”, a susținut Firea.

În privința altor posibili candidați din partea PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a declarat: „Știu de dorința exprimată mai mult informal, dar negată oficial de dl Robert Negoiță, despre colegul Daniel Băluță nu știu să existe o asemenea dorință nici formal, nici informal. Pe domnul Streinu Cercel l-am măsurat într-un sondaj pentru primăria Sectorului 1. Ne-a mulțumit, dar ne-a spus că vrea să-și continue activitatea în senat”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează