G4Media.ro

Danemarca a depăşit pragul de un milion de cazuri de Covid-19, de…

Danemarca a depăşit pragul de un milion de cazuri de Covid-19, de la izbucnirea pandemiei

Numărul de cazuri de COVID-19 înregistrate în Danemarca de la începutul pandemiei a depăşit pragul de un milion, conform datelor publicate miercuri, relatează Agerpres.

Institutul Naţional de Sănătate (SSI) a raportat 24.343 de noi infectări în 24 de ore. Această cifră include 22.729 de noi cazuri şi 1.614 de reinfectări. Astfel, 1.000.009 de persoane din Danemarca au fost infectate cu coronavirus.

În total, 3.433 de persoane au murit în ţara cu aproape 6 milioane de locuitori după ce au contractat coronavirus.

În pofida numărului extrem de mare de noi infectări la nivelul întregii ţări, danezii sunt mai puţin îngrijoraţi de situaţia legată de pandemia de COVID-19 decât erau în urmă cu câteva săptămâni, conform concluziilor ultimelor rezultate ale aşa-numitului Hope Project, care monitorizează comportamentul populaţiei daneze în perioada pandemiei.

Motivul principal este că sistemul de sănătate nu este la fel de suprasolicitat aşa cum se credea la început. Numărul de pacienţi cu COVID-19 din spitale a fost relativ constant – între 700 şi 800 – în ultimul timp.

Miercuri, 751 de persoane erau internate cu COVID-19.

Mai multe măsuri pentru a limita răspândirea coronavirusului sunt în prezent în vigoare în Danemarca. Cinematografele, teatrele şi alte instituţii culturale sunt închise pentru moment, însă se aşteaptă o relaxare a restricţiilor în următoarele zile.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Danezii sunt in topul obedientei, ii priveau pe suedezi cu dispret, ca nu s-au inchis in hrube ca ei si nu purtau masca in parc.

 2. Subțirel. Noi i-am întrecut de mult la numărul de infectări. Macar la asta.

 3. Acum câteva luni în urmă un Danez îmi zicea pe social media că francezii sunt pr0ști că protestează împotriva certificatului de sclav.

 4. Preventiv, vor mai pastra restrictiile inca 10 ani. Sau macar certificatele verzi-naziste. Macar ceva. 🤣

 5. Parca-mi pare si rau ca nu m-am vaccinat cand toata lumea buna a facut asta pana acum mai ales ca se fasaie plandemia si iese uleiul la suprafata apei cu Tribunalul Penal International. Glumesc,ma bucur ca am adn-ul intact si nu risc absolut nimic pe viitor!

  • Nu cred ca puritatea unui ADN defect ar trebui să te îngrijoreze! 😂😂😂

  • Asa este.
   ADN-ul este OK după mRNA, dar numai Dumnezeu știe ce se va întâmpla cu ‘beneficiarul’ peste încă vreo 2-3 ani.

  • Alien,postac pe bani,draggy darwin de fapt,trebuie sa-ti schimbi troleala,pica plandemia in curand,cu ce incepi,o sa mananci k cu incalzirea globala sau ce ce te ustura pe tine mai bine,legebeteu?Sau te zboara sefii de la 20 bani comentul,esti atat de cre*ti.n ca nu dai randament,nici sa min*ti nu poti,bosche”tarule

 6. Nu-ți dai seama cît ești de jalnic