G4Media.ro

Dan Şucu anunță că Neil Lennon va fi antrenorul echipei Rapid: “Mâine…

Dan Şucu anunță că Neil Lennon va fi antrenorul echipei Rapid: “Mâine ar trebui să semnăm contractul” / ”Nu a fost interesat de suma pe care ar încasat-o dânsul, mult mai interesat a fost să vadă că suntem hotărâţi să investim în club”

Acţionarul principal al FC Rapid, Dan Şucu, a declarat, duminică seară, după meciul de final de sezon, cu FCSB, scor 2-0, că noul antrenor al echipei giuleştene va fi Neil Lennon. Şucu a precizat că Bogdan Lobonţ, care a stat pe banca tehnică în ultima perioadă, va rămâne “în mod cert la club”, transmite News.ro.

“Nu am plecat de vreo două luni mai liniştiţi de aici. Noi ştim că mâine ar trebui să semnăm contractul şi sper ca marţi să fie conferinţa de presă. Bogdan Lobonţ va rămâne în mod cert în club. Nu au fost dure absolut deloc negocierile cu Neil Lennon. Dânsul nu a negociat ceva special pentru dânsul, a negociat doar investiţia pe care o facem în club. Nu a fost interesat de suma pe care ar încasat-o dânsul, mult mai interesat a fost să vadă că suntem hotărâţi să investim în club”, a spus Şucu.

FC Rapid s-a despărţit în 16 aprilie de Cristiano Bergodi, iar atunci interimatul a fost preluat de Bogdan Lobonţ.

Neil Lennon, în vârstă de 52 de ani, a antrenat de-a lungul carierei echipele Celtic, Bolton Wanderers, Hibernian şi, ultima dată, Omonia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...