G4Media.ro

Dan Neculăescu, numit ambasador al României la NATO

Dan Neculăescu, numit ambasador al României la NATO

Dan Neculăescu, actual secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, a fost numit de președintele Klaus Iohannis în funcția de ambasador al României la NATO, potrivit decretului publicat în Monitorul Oficial.

Diplomat de carieră, Neculăescu lucrează în MAE din 2002. În perioada 2017-2019 a fost secretar de stat pentru relații cu vecinătatea estică. În perioada aprilie – iulie 2017 a îndeplinit funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al Prim-ministrului.

Anterior, din iunie 2016 și până aprilie 2017 a deținut funcția de secretar de stat pentru afaceri strategice și, ulterior, pentru afaceri regionale în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

În perioada august 2015 – iunie 2016, a ocupat poziția de director general pentru afaceri strategice, iar în intervalul octombrie 2011 – ianuarie 2013, respectiv noiembrie 2013 – august 2015 a îndeplinit funcția de director pentru politici de securitate. Din aceste poziții a contribuit la pregătirea Summit-urilor NATO din SUA (Chicago – 2012), Marea Britanie (New Port – 2014), precum și la dezvoltarea parteneriatelor strategice ale României pe dimensiunea de securitate cu SUA, Polonia și Turcia. (Foto: MAE)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Bravo! Felicitari! In relatia cu NATO si la conducerea Ministerului de Externe avem o reprezentare de top, experti de cel mai inalt nivel, implicare si buna credinta.
  Oare de ce la nivel de conducere politica interna a trebuit sa fie (re)instaurati niste impostori? Doar dl Presedinte stie…

 2. Să nu înghită NATO !

 3. Ziare.com prezență acum o săptămână cealaltă față a acestei povești de succes: este fiul unui barosan PSD din Dîmbovița, acum seful organizatiei de pensionari, pretenar de Adrian Nastase care i-a angajat fiul direct la cabinetul lui Geoană. Apoi, Nastase Patru Case l-a trimis pe Aurescu să candideze la Dâmbovița , dar a luat țeapă.
  Domnul tată s-a remarcat in continuare prin scrierea de cărți pentru infractorii condamnați pentru corupție, pe vremea când mai exista deneau.
  Domnul fiu a fost consilierul lui GrindixOUG13 pe vremea când fraierii protestau în Piața Victoriei.
  Ce frumos e la Românika! Pac, generatia a doua de tovarasei curatei si frumusei a ajuns la vârsta functioaielor susținuți de bătrânii ticăloși care au distrus țara .
  Ce scrieti in articol e ca în comunicatele epoletului special de Ciuca: vorbe frumoase si goale.

  • Mda… asa o fi, eu am mers pe principiul „crede si nu cerceta”.
   Daca am gresit, mea culpa! Stiu ca n-am gresit cu aia din intern!

  • Asa este. Un pui de PSD ist , lingau si mediocru, ajuns acolo in primul rand pt ca era fiul lui taica-su, PSDistul SACHE NECULAESCU.

 4. ASTA-I, ROMÂNIA, TOT POLITICUL SE BAZEAZĂ PE NUMIRI( VARIANTA MODERNĂ A P.C.R.) MIȘTO GAGIOUL. ROMÂNIA ESTE FURATĂ.