G4Media.ro

Dan Motreanu şi Virgil Popescu, candidaţii PNL pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, la…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Dan Motreanu şi Virgil Popescu, candidaţii PNL pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, la Consiliul Naţional din 27 mai – surse News.ro

UPDATE 19.00: Gheorghe Falcă, Dan Motreanu şi Virgil Popescu şi-au depus candidaturile pentru postul de prim-vicepreşedinte PNL până vineri, cînd expira termenul de înscriere pentru posturile rămase vacante în urma Congresului extraordinar al PNL în care a fost ales preşedinte Nicolae Ciucă, transmite News.ro. Pentru funcţia de vicepreşedinte pe apărare se confruntă, la Consiliul din 27 mai, primarul Constanţei, Vergil Chiţac, senatorul PNL Virgil Guran, Ben Oni Ardelean, Sorin Moldovan şi Nicoleta Pauliuc.

Articol inițial: Vineri a fost ultima zi în care s-au depus canidaturile pentru posturile rămase vacante, în urma Congresului extraordinar al PNL în care a fost ales preşedinte Nicolae Ciucă. Dacă pentru funcţia de secretar general Lucian Bode nu are contracandiat, pentru postul de prim-vicepreşedinte şi-au depus candidaturile europarlamentarul Dan Motreanu şi ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunță News.ro.

Pentru funcţia de vicepreşedinte pe apărare se confruntă, la Consiliul din 27 mai, primarul Constanţei, Vergil Chiţac şi senatorul PNL Virgil Guran.

Consiliul Naţional al PNL a fost convocat pentru data de 27 mai, la Poiana Braşov, cu participarea a 1.000 de delegaţi.

Cu ocazia Consiliului Naţional al PNL vor avea loc alegeri pentru funcţiile de secretar general al PNL, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

Candidaturile pentru aceste funcţii s-au depus până astăzi.

Actualul secretar general adjunct al PNL, ministrul de Interne Lucian Bode are asigurată funcţia de secretar general, o cutumă a partidului fiind ca preşedintele formaţiunii să îşi aleagă persoana pentru această funcţie. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Pentru binele Romaniei, sper sa castige Motreanu. Popescu este unul dintre cele mai purulente ca.n.cere de ministru din istoria Romaniei, raul facut de acest su.b.u.man este incomensurabil, ne-a distrus la facturi.

  • esti asa naiv sa crezi ca are vreo importanta?

   am votat 6.5 MILIOANE un PNList, care a zis ca apasat PeeeSeeeDeee

   unul din astia doi au votat anti-PeeeSeeeDeee?

   iar despre distrusul la facturi, asta a fost cea mai buna solutie PNL pentur pozitia aia, deci oricine ar veni va fi probabil sub , plus ca facturile la energie se datoreaza intr-o masura si 30 de ani de lipsa de investitii a USL-ului

  • @Andrei
   Tot ce a facut Popescu a fost sa creasca dependenta Romaniei de gazul rusesc, de energia electrica din Ungaria, Serbia, Ucraina, Slovacia, de carbunele din alte tari, a refuzat sa participe in proiectele gazeifere cu Grecia si Bulgaria (in 2020, cand era ieftin !), a inchis hidrocentrale, a inchis centrale, a scazut productia de titei&co in Romania (ca sa cumparam mai mult din Rusia).

   Nu mai zic de liberalizare, ne-a distrus PE TOTI la facturi.

   Su.b.omul asta are o LUUUUUNGA lista de tradari nationale, punct cu punct. In America ar primi cateva sute de vieti la puscarie pentru tot ce a facut.

  • Cum a crescut dependenta de gazul rusesc, prin promovarea legii exploatării gazelor din Romania, după ce ani de zile rusofili pesedisti au amânat -o? Cu cât crește acum dependenta? Hârtie igienică aveți, sa va ștergeți la gură?
   Acum vor veni trolii putinisti și vor spune că susțin partidul PNL. De fapt , schema e următoarea, aveți aici dovada rusofilii lansează fake news la adresa celor din guvern pentru că duc o politică pro NATO. Daca erau cu rușii, i-ar fi susținut, așa cum vedeți că susțin Aur. Întâmplător, ăștia din guvern sunt de la PNL dar și dacă ar fi fost de la USR, la fel ar fi făcut. Și dacă sunt de la PSD și sunt pro NATO, ii atacă și se dau drept useristi și mai prind și câțiva i..ți utili in plasă Daca -i combați și nu mai au replica, zic că ești agent guvernamental. Oricum, sunt praf, pot fi demontați la orice oră cu ușurință, după cum se vede.

  • PEEEENEEELEEE ESTE, CA SI AUR O FALANGA PEEESEEEDEEE. CU PEEESEEEDEEEUL MAGHIAR PARTIDUL !

 2. Așa, așa, Popescu, omul lui Iohannis, o nulitate, merită luat în calcul, deși trebuia să dispară de tot cu un șut în fund pentru incompetență crasă și înșelarea cetățenilor cu basme.