G4Media.ro

Dan Barna: ”Miniștrii refuză cu lașitate să vină în Parlament, să discutăm…

Dan Barna: ”Miniștrii refuză cu lașitate să vină în Parlament, să discutăm bugetul, inducând sentimentul de neîncredere/ E de neacceptat ca forțele de jandarmi să fie atât de diafane la un astfel de protest previzibil”

Deputatul Dan Barna a declarat, marți după-amiază, că miniștrii din Guvernul Ciucă refuză ”cu lașitate” să vină în Parlament pentru a discuta bugetul inducând ”un sentiment de neîncredere”.

Fostul șef USR a mai spus că e ”de neacceptat” ca forțele de jandarmi să fie ”atât de diafane” la un astfel de protest previzibil, care a mai și fost anunțat pe rețelele de socializare.

Barna a repetat în mai multe rânduri că gestul miniștrilor este ”de lașitate” și că premierul Ciucă ar trebui să îl demită pe Lucian Bode din funcția de ministrul al Afacerilor Interne pentru că nu a organizat corespunzător efectivele de jandarmi.

Despre George Simion și AUR Dan Barna a declarat că au demonstrat că sunt ”de extremă” și a amintit că inclusiv în interiorul Parlamentului au fost tentative de ”busculare a sesiunii de vot final”:

 • ”Miniștrii Guvernului Ciucă refuză cu lașitate să vină în Parlament să discute bugetul din cauza protestului cu accente violente. Se feresc la cea mai mică adiere de protest. Dacă ministrul Bode nu e în stare să organizeze efectivele de jandarmi ar fi cazul să își dea demisia și să fie propus alt ministru. Cer miniștrilor să vină în comisiile parlamentare și să discute bugetul. Această scuze jenantă și exemplu de lașitate induce sentimentul de neîncredere și incapacitate refuzând să discute acest lucru. Este de neacceptat ca în cadrul unui protest anunțat, previzibil, forțele de jandarmi să fie atât de diafane, încât protestatarii să intre în curte, cum s-a întâmplat azi dimineață. Și în interiorul Parlamentului, domnul Simion a încercat să busculeze sesiunea de vot final. A demonstrat că e un partid de extremă”.

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Dispari ba vis urat

 2. Cam proastă regia, așa-i!

 3. Barna a distrus USR-ul. Nu sunt mare fan Cioloș dar nu îl detest cât îl detest pe antipaticul de Barna.

 4. Ciocu mic bai pederastule

 5. Sunteți deja irelevanți.

 6. Le e frică de buget!

 7. Politia și Jandarmeria nu va vor apăra.

 8. se va ocoli parlamentul nu e nevoie de garagata ieftina pe buget . sa dea din gura opozitia de carton .

 9. Emite și ăsta păreri când îl paște soarta lui Ponta, Tăriceanu sau Băsescu.
  Vei deveni i nulitate înainte de a fi fost cineva.

 10. Toată floarea veștejită a pervertitului și decadentului apus are vădite porniri totalitare solicită și preamăresc intervenția în forță a „organilor în drept” împotriva protestatarilor care-și manifestă nemulțumirile față de toată pleava de „dinu păturică” ajunși în fruntea bucatelor.

 11. Bârnă trebuie sa se hotărască. A fost bine ca au intervenit jandarmi pe 10 august mai bărbătește , sau e bine cum s-au comportat acum, mai diafan. Eu zic ca le-a fost frica jandarmilor de io intervenție bărbătească. sa nu se trezească cu dosare penale. Înțelegi mai Barna? Sau doar protestele voastre sunt legitime, ale altora sunt huliganice. Goebbels mic!

  • Jandarmii sunt barbati doar cand trebuie sa apere int(e)rlopi politici ca Dragnea, ajuns pana la urma in pusc(a)rie. Cand trebuie sa intervina fata de niste h(u)ligani care distrug masini, sunt foarte blanzi.

 12. vai nu, jandarmeria nu mai gazeaza oameni la proteste… ce-a ajuns si tara asta

 13. Ati auzit cum a fost obținut avizul CSAT pentru proiectul de Buget?! Fără întrunirea CSAT! Așa… din mână in mâna de la membrii lui.
  Nesimțire maximă a instituției în frunte cu șeful ei!

 14. Când Jandarmeria bătea la prostime in 10 august nu era bine. Acum când nu bate temeinic ia nu e bine.

 15. Ce ipocrit, deci Bârnă tot așa ar pune Jandarmeria pe protestatari ca și Dragnea la 10 august..

 16. Cine puii mei este Barna? Un tovarasci neomarxist, cumva?

 17. Proteste nu au fost violente taica. Ce voiai sa faca Jandarmeria? Sa s se apuce sa bata oamenii ca sa ai tu orgasme Olimpiene multiple?

  • Proteste nu au fost violente taica. Ce voiai sa faca Jandarmeria, sa se apuce sa bata oamenii ca sa ai tu orgasme Olimpiene multiple?