G4Media.ro

Curtea de Apel Oradea, singura instanţă din ţară care a votat pentru…

sursa foto: Pixabay

Curtea de Apel Oradea, singura instanţă din ţară care a votat pentru menţinerea Secţiei Speciale / Judecătorii de la Oradea au fost vizaţi de procurorii DNA care voiau „să bage frica în ei”

Curtea de Apel (CA) Oradea este, cel puţin până acum, singura instanţă din ţară care a votat în majoritate, în adunarea generală, menţinerea Secţiei Speciale, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Judecătorii CA Oradea au votat şi pentru menţinerea privilegiului oferit de PSD ca magistrații să se poată pensiona după doar 20 de activitate, reducerea perioadei de studii la INM de la 4 la 2 ani şi pentru mutarea bugetului instanţelor de la Ministerul Justiției la CSM.

Unii dintre judecătorii de la CA Oradea au fost vizaţi de procurorii DNA Oradea care, într-o înregistrare apărută în spaţiul public, vorbeau să le facă dosare penale ca „să intre frica în ei.”

Adunările generale ale DNA, DIICOT și Parchetului General au votat azi pentru desființarea desfiinţarea Secţiei Speciale de investigare a magistraților.

Adunările generale în instanţe şi parchete au avut loc în urma cererii ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, de a-şi preciza poziţia în chestiunile controversate din sistemul judiciar.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Păi si ce ati vrea?!Sunt fripti cu abuzurile!!!
  Cine nu trece prin asemenea situații nu are cum sa inteleaga cu adev abuzurile săvârșite de procurori!!!
  Din pacate sunt destui in continuare cu Pușcăria in gura!!!
  Sa plateasca cei care sunt cu adevarat vinovati si pe baza de probe!!!

  • ok, luju, stai jos

  • Acestea sunt minciunile sfruntate ale infractorilor si ale avocatilor lor.
   Judecatorii corupti, aflati in slujba mafiei psd, vor sa fie judecati de Sectia Speciala, creata de psd pentru a le inchide dosarele judecatorilor care i-au achitat pe infractorii din mafie si pentru a-i pedepsi pe procurorii corecti, cinstiti, competenti, incoruptibili si nesantajabile, care i-au trimis in judecata.
   Procurorii nu au comis niciun abuz.
   Daca probele prezentate de procurori nu erau corecte, judecatorii i-ar fi achitat pe cei trimisi in judecata. Problema o constituie judecatorii corupti, care i-au achitat pe infractori, in ciuda probelor zdrobitoare, prezentate de procurori.
   La Oradea au fost achitati foarte multi infractori din mafia psd.

 2. Ce e haios, disperatilor, e ca amarata asta de sectie urma sa aiba un sef care nu e propus nici de ministru, nici aprobat pe legalitate de presedinte …ci se duc doritorii cu cv la CSM.
  A, nu e nici serviciu sub obladuirea vreunui sef de parchet asa cum era madam Mirica sub Chiovesi.
  Pai cum dreaq sa convina vreunui partid politic asemenea organism. Sau procurorilor…nu… lor le placea cel mai mult cand sectia era sub procuroarea sefa, iar vreo cateva mii de judecatori avea dosar deschis.

  • CSM-ul a fost infiltrat cu judecatori corupti, aflati in solda mafiei psd.
   De aceea, doresc judecatorii corupti (care i-au achitat pe infractorii din psd) si mafiotii psd ca Sectia Speciala sa ramana.
   CSM-ul, aservit mafiei psd, a organizat concursuri trucate si a acceptat ca Florea si Netejoru, niste nulitati, aflati in solda mafiei psd, sa conduca Sectia Speciala si Inspectia Judiciara, instrumente docile in mainile mafiei psd, pentru a-i teroriza pe procurorii si judecatorii corecti, cinstiti, competenti, incoruptibili si nesantajabili, care i-au trimis in judecata si i-au condamnat pe infractorii din psd.

  • @Monica, în afară de „infractori”, „mafie”, ce mai știe debita neuronul tău? Hai, bag-o pe aia cu CSM-ul care a fost infiltrat de Putin. Spune-ți opinia până la capăt.

 3. Să nu uităm că CA Oradea este condusă de o judecătoare care a ,,promovat” cu nota 3 și ceva. Nu, notele nu erau de la 1 la 5 !
  S-a organizat un al 2-lea examen și … surpriză, 7 și ceva !
  4 puncte diferență !

 4. Neinteresandu-ma pozitia uneia sau alteia din institutiile ce formeaza sistemul de Justitie romanesc, eu doar un lucru am sa spun: s-o ia dracii de justitie romaneasca cu magistrati cu tot!
  Asta nu e justitie ce fac nemernicii si ticalosii astia! Sa se-aleaga praful si pulberea de ei!

 5. Ce contrast in Oradea frumos administrata de Bolojan, cu instanta judecatoreasca care „ADMINISTREAZA JUSTITIE”,in interesul obscur al distinsilor asa zisi”MAGISTRATI”.
  Daca procurorii aceia infractori au atacat judecatorii corecti,sa se faca lumina punctual,dar nu la modul „UNUL pt.TOTI, TOTI pt.UNUL”.

 6. Secția specială de investigare a magistraților

  Aceasta tema de campanie la fel ca legile Justiției.
  În realitate sunt 5 procurori care trebuie sa investigheze faptele a 11000 de magistrați din Ro.
  Aceasta sectie este doar de decor, nu are nici logistica si nici un șef executiv. Se lucrează cu un șef adjunct Florea.
  Această sectie de 5 procurori nu are nici o valoare dar e folosită în propaganda plătită sa spele creiere.

 7. Evident ca la Curtea de Apel Oradea era de asteptat, acolo s-a infiintat in toamna asta pe modelul „celebrei” UNJR a Danei Garbovan de la Cluj si a AMRului dnei Gabriela Baltag, inca o „asociatie celebra” a contraversatei dne judecator Florica Roman, asociatie numita AJADO(Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului), „asociatie profesionala a judecatorilor infiintata in primavara anului 2019 la Oradea cu scopul, printre altele, de a promova, afirma, consolida si sustine statutul si independenta judecatorilor si a justitiei, drepturile si libertatile fundamentale ale omului, valorile constitutionale si democratice, precum si statul de drept in Romania”, potrivit unui Comunicat din 18 Septembrie 2019.
  https://www.juridice.ro/655532/asociatia-judecatorilor-pentru-apararea-drepturilor-omului-ajado-si-a-inceput-activitatea-publica.html
  Din septembrie 2019, AJADO i-a luat locul celebrei UNJR si ataca Justitia pe acelasi model!
  Sunt cozile de topor ale Liei Savonea, sunt invitatii permanenti pe telefon sau in studio la Antena 3, alaturi de Mugur Ciuvica si Razvan Savaliuc!!
  Uite cum AJADO critica in Octombrie 2019 Raportul MCV, cititi si va cruciti:
  „Membrii AJADO spun ca Raportul MCV are, printre recomandarile pentru autoritati, „transformarea Romaniei din democratie in securocratie”, in care serviciile de informatii ar trebui sa supravegeheze „si mai robust romanii”:
  https://www.mediafax.ro/social/asociatie-de-judecatori-critica-fata-de-raportul-mcv-ar-duce-la-transformarea-romaniei-din-democratie-in-securocratie-18495837
  Pe sputnik se bucura de mare preciere alaturi de celelate 2 „asociatii”!

  O judecatoare controversata, implicata in scandaluri, prezenta mereu in spatiul public cu pozitii ANTI-Justitie, laudata zilnic de luju.ro:
  https://www.clujust.ro/jud-florica-roman-care-vrea-sa-revoce-membri-csm-scapat-la-limita-de-sanctiune-disciplinara/

 8. Domnii astia dela Oradae , sa ia SS la ei , in cadrul structurii juridice in care activeaza …. .