G4Media.ro

Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia în anulare formulată de Cătălin…

Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia în anulare formulată de Cătălin Cherecheş/ Decizia este definitivă

Curtea de Apel Cluj a respins, joi, contestaţia în anulare formulată de fostul primar din Baia Mare Cătălin Cherecheş, condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită. Decizia magistraţilor este definitivă, transmite News.ro.

“În temeiul art. 432 Cod procedură penală, respinge ca neîntemeiată contestaţia în anulare formulată de contestatorul-condamnat C.C., împotriva deciziei penale nr. 1704/A/24.11.2023, pronunţată de Curtea de Apel Cluj în dosarul nr. 2537/117/2016”, se arată în minuta instanţei.

Curtea de Apel Cluj a respins şi solicitarea lui Cătălin Cherecheş de sesizare a Înaltei Curţi.

“În temeiul art. 475 Cod procedură penală, respinge cererea contestatorului C.C. de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea chestiunii de drept invocate cu privire la momentul de la care începe să curgă termenul de prescripţie a răspunderii penale în cazul infracţiunii unice de luare de mită prevăzute de art. 289 Cod penal, în ipoteza în care sunt realizate, la date diferite, mai multe modalităţi alternative ale elementului material”, arată instanţa.

Decizia este definitivă.

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru luare de mită şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară, a fost depistat de poliţişti în Augsburg, în 28 noiembrie 2023. Germania. Cherecheş a ieşit din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, înainte de pronunţarea sentinţei, sub identitatea unei rude.

El a fost prins în Germania. Cherecheş a fost adus în România, fiind încarcerat la Peniteniciarul Rahova.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Sa i bage si doi-trei gagiucuti in camera…frumusel este
    Sa treaca timpu’ mai repede
    PS: proverb la facultate: degeaba dormi cu fundu’ la perete daca dormi cu gura deschisa!! ->sa ti iei picaturi de nas ca sa l ai desfundat mereu!

  2. Se pronunta corect: Cere-cash.

  3. Nu ai talent în fotoshop scriitorule. În poza asta era vânat și cam tăvălit . Face o bila neagra.

  4. Scuze FAKE.