G4Media.ro

Curtea de apel București obligă Secția pentru procurori a CSM să-i permită…

Curtea de apel București obligă Secția pentru procurori a CSM să-i permită procuroarei Puiu Zarafina de la Secția Specială să-și continue activitatea după împlinirea vârstei de pensionare / Este procuroarea care îl cercetează pe șeful DNA Constanța, anchetatorul lui Mazăre și Nicușor

Curtea de apel București a admis azi acțiunea procuroarei Puiu Zarafina de la Secția specială de investigare a magistraților (SIIJ) și a obligat Secția pentru procurori a CSM să-i permită procuroarei să-și continue activitatea după împlinirea vârstei de pensionare de 65 de ani, au declarat pentru G4media surse judiciare.

De asemenea, s-a dispus şi suspendarea executarii hotărârii prin care se respinsese cererea de avizare.

Pe 13 iunie, CSM nu a avizat prelungirea activității în magistratură a procuroarei SIIJ, Puiu Zarafina, după data de 14 iulie 2019 când împlinește vârsta de 65 de ani. Imediat, ea a atacat în instanță la Curtea de apel București și a cerut suspendarea și anularea deciziei CSM.

În două săptămâni și jumătate, judecătoarea Nicoleta Nolden de la CAB a admis acțiunea procuroarei Puiu Zarafina.

Potrivit jurnalul.ro, în 2018, CSM a pus punct seriei de detașări de care a beneficiat judecătoarea Nicoleta Nolden (fostă Cristuș), care ocupă de câțiva ani postul de consul la Bonn.

Nicoleta Nolden s-a măritat cu un judecător german de la instanța din Koln și face naveta între consulat și domiciliul conjugal.

Cine e procuroarea Puiu Zarafina. Provine de la Constanța și este considerată în sistemul de Justiție drept omul Adinei Florea, procuroarea SIIJ care a câștigat concursul CSM pentru șefia Secției Speciale.

Procuroarea Puiu Zarafina îl anchetează pe procurorul Andrei Bodean, șeful DNA Constanța, cel care a instrumentat dosarele lui Mazăre și Nicușor Constantinescu. Potrivit presei favoravbile inculpaților, procuroarea Puiu Zarafina are și un așa-zis dosar în lucru și cu privire la procurorul Cristian Ban, membru al Secției pentru procurori a CSM.

Sursa Foto: Agerpres/ Autor: Silviu Matei

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Savonea. Va termina sistemul de justitie, sistem si asa foarte fragil datorita multor lichele care il populeaza.

  • haha

   „un așa-zis dosar în lucru”

   „și cu privire la procurorul Cristian Ban, membru al Secției pentru procurori a CSM”

   pai tocmai asta este miza.

   acesta a fost motivul pt care csm – aripa procurorasilor au trimis-o la pensie, pt ca dosarul lui ban sa NU ajunga in instanta

 2. Din cauza la spurcații ăștia bolșevici nu se schimba nimic în bine. Stau și capuseaza sistemul și trag tara înapoi.

 3. O gasca dei persoane cu interese in justitie , franeaza Romania in parcursul democratic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.