G4Media.ro

Curtea de Apel București, condusă de Elisabeta Roșu, se delimitează de protestul…

Curtea de Apel București, condusă de Elisabeta Roșu, se delimitează de protestul de duminică al magistraților

Curtea de Apel București anunță într-un comunicat de presă că ”se delimitează” de protestul de duminică al magistraților și spune că nu și-a dat acordul pentru desfășurarea protestului pe treptele instituției.

Reamintim că peste 300 sute de magistrați au protestat duminică seară vreme de mai bine de o oră în fața Palatului de Justiție din București. Magistrați din toată țara au venit pentru a-și exprima nemulțumirea față de ofensiva împotriva Justiției pornită de guvernarea PSD-ALDE.

Foto: InquamPhotos

Comunicatul integral al Curții de Apel București:

Ca urmare a solicitărilor primite din partea reprezentanţilor mass-media şi a cetăţenilor privind existenţa unei autorizări a organizării protestului ce a avut loc pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, ieri, 16 septembrie 2018 sau a unei notificări prealabile din partea organizatorilor, conducerea Curţii aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că nu a existat un acord din partea instituţiei noastre şi nici o notificare prealabilă sau informare cu privire la intenţia de organizare a acestui protest, deşi considerăm că acestea ar fi fost necesare, dată fiind afectarea imaginii acestei instanţe.

Aşa cum s-a arătat şi cu ocazia protestelor anterioare, desfăşurate în împrejurări similare, conducerea Curţii de Apel Bucureşti se delimitează de astfel de manifestări şi subliniază necesitatea adoptării de către judecători a unei conduite responsabile în limitele stabilite prin Statutul profesiei şi normele deontologice în vederea respectării principiului separaţiei puterilor în stat şi al echilibrului între acestea.

Contrar aparenţei create în spaţiul public, menţionăm că instituţia noastră nu a avut nici o implicare în organizarea acestui eveniment, iar participarea unor colegi judecători, în majoritate de la alte instanţe decât Curtea de Apel Bucureşti, trebuie să fie asumată de către fiecare dintre aceştia.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. elisabeta vrea sa ne arate cat de flexibila are coloana

 2. Nu te mai chinui cucoana. Nu vazi ca Dragnea vrea doar pana in 25 de ani? Ce sa faca el cu o hoasca batrana, pe deasupra si judecatoare?

 3. Unde morții mă-tii ai numărat tu că au fost peste 300 de magistrați cretini #rezist , nici măcar 125 de gunoaie nu au fost dar asta e politica voastră de căcat, să exagerați ca să dea bine ! Muieeeeee #rezist!!!

  • nu numarul conteaza tati, ci calitatea. bine, voi la psd sunteti pe principiul si prosti dar si multi, asa ca nu cunoasteti din astea. culmea, vorbesti tu, fanul unui partid care minte zilnic. deci tu vorbesti de exagerari. loooooool.

  • Au fost exact 372 cu tot cu ma-ta si neamurile ei care, din nefericire, in genunchi fiind, nu s-au vazut.

 4. Pe banii nostri sunt pres pentru scurosorile PSD-iste.

 5. Pentru Sasul mut:
  Iti doresc o nosocomiala intr un spital romanesc. Tie si prietenior tai.

 6. Grand merci, Cristi! Ha, ha, rimeaza…

 7. Lizi, trebuie sa te „fixezi” pe post si apoi, nu-i asa, de ce nu ai incerca promovarea chiar ?
  Iar „zurbagii” astia, care nici macar nu sunt din „gradina” ta, iti strica imaginea… of, of, of !

  PS. Camelia Bogdan, pe treptele tale ?!

  PPS. Cristi Danilet, pe treptele tale ?!

  PPPS. Astia doi chiar vor sa te omoare ! 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.