G4Media.ro

Cum explică Forțele Navale întreruperea sunetului la slujba oficiată de ÎPS Teodosie:…

sursa foto: Basilica.ro

Cum explică Forțele Navale întreruperea sunetului la slujba oficiată de ÎPS Teodosie: O defecțiune tehnică a circuitului audio. Regretăm eroarea

Statul Major al Forțelor Navale afirmă că întreruperea amplificării sunetului în timp ce Arhiepiscopul Tomisului susținea o slujbă cu ocazia Zilei Marinei „a fost cauzată de o defecțiune tehnică a circuitului audio” și, în calitate de organizator al ceremoniilor de la Constanța, „regretă situația creată pe timpul oficierii serviciului religios”.

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului nu s-a mai auzit la un moment, iar organizatorii i-au dat cuvântul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait, în cadrul unui eveniment la care erau prezenți președintele Iohannis și premierul Ciucă.

ÎPS Teodosie şi-a continuat apoi slujba religioasă, aproximativ cinci minute, fără sunet, după care a părăsit portul militar.

„Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecțiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată și comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei. Aceștia nu aveau legătură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios și, astfel, au introdus următorul moment din ceremonial”, potrivit unui comunicat al Statului Major al Forțelor Navale.

Conducerea Statului Major al Forțelor Navale precizează că va transmite, „în cel mai scurt timp”, către Arhiepiscopia Tomisului „o informare oficială cu privire la cele întâmplate și exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfășurarea ceremoniei”.

Arhiepiscopul a declarat jurnaliştilor că este pentru prima oară când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe religioase şi că nu vrea să interpreteze acest gest.

Întrebat dacă s-a supărat, el a răspuns: „De ce să mă supăr, nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. da, parca si in Forrest Gump s-a intamplat la fel.
  de #nimicurile lui Teodosie si Joiannis suntem satui.. ma-i bine ne-ar vorbi de fisa postului pentru care primesti salariul lunar – un manager la o RA sau Autoritate…
  Cat castiga aia la ASF sau Energie?
  (*MAi e scris intentionat aiurea)

 2. Nici D-zeu nu va mai suporta!

 3. pt Fortele Navale un mare respect

  • efortul comun merita respect.
   si mie-mi place sa moor de plictiseala executand ordine

  • Ce forte navale avem? Bricul Mircea pe care facem scoala? Avem submarine, fregate, vreun portavion?

  • @gogu – Excellent comentariu! IPS Teodosie care indruga numai gogosi pentru naivi si incaseaza o sacose de bani in fiecare luna, nu merita nici 2 minute la festivaluri si alte intruniri. Un respect deosebit pentru Fortele Navale.

 4. Nicio problema, mai baieti. Noi nu regretam nimic. Puteati sa-i luati mau de tot.

 5. Oare cine și-o fi băgat coada !?
  Te pupă tata…

 6. :)))) era defectiune tehnica la popa, dar nu i a dus nimeni alt microfon. In schimb, l-au pus sa vorbeasca pe altul la alt microfon, fara sa ii spuna popii ca vorbeste ca prostu. In fine, e vorba de spagoveanu, nicio pierdere pentru omenire.

 7. Nu sa suparat ? A tunat si a fulgerat . A parasit ceremonia imediat . A mers sa plinga in clopotnita .