G4Media.ro

Cum au sărbătorit starurile fotbalului mondial Crăciunul: Imagini inedite cu Zlatan Ibrahimovici,…

sursa foto: Captură Twitter

Cum au sărbătorit starurile fotbalului mondial Crăciunul: Imagini inedite cu Zlatan Ibrahimovici, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Starurile fotbalului mondial au sărbătorit Crăciunul postând imagini cu familiile lor, dansuri sau mesaje inedite.

Zlatan Ibrahimovici, atacantul celor de la AC Milan, a postat o lumânare în formă de mână care are degetul mijlociu ridicat. El a scris la poza respectivă: Merry Chriztmaz.

Cristiano Ronaldo, vedeta celor de la Manchester United, a fost mai tradiţional şi a postat o imagine cu familia sa lărgită pe scara interioară a casei, lângă un brad imens.

„Din toată inima vă doresc un Crăciun Fericit”, a scris Ronaldo pe Instagram.

 

Mason Mount de la Chelsea a postat un filmuleţ pe TikTok, în care apare cu un hanorac alb şi o bonetă roşie-albă precum al lui Moş Crăciun. El dansează pe tradiţionalul Jingle Bells.

 

Şi Neymar a transmis „Crăciun fericit” pe Instagram, într-o fotografie în care apare alături de familia sa.

 

„Sărbători fericite!. Să aveţi parte de dragoste necondiţionată şi zâmbete alături de familiile voastre”, a scris şi Robert Lewnadowki pe social media, el postând fotografii alături de soţisa sa şi cei doi copii.

 

Şi Lionel Messi a postat o fotografie în care apare alături de soţia sa, Antonella, în faţa bradului de Crăciun. Fotbalistul de la Paris Saint-Germain îşi petrece sărbătorile în Argentina, la Rosario.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură Twitter

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ibra cel frustrat.

  2. Draga Zlatan:

    Esti un fotbalist mare, dar un om mic.

  3. Ibrahim e Muslim si arată degetul mijlociu celei mai sfinte sărbători creștine, dar Twitter nu îl baneaza, ca dacă ești un Christian Hater e ok, e cool. Dar dacă razi ca alb de talibanii care își îmbracă femeile cu o patura in cap, faci pușcărie si e hate crime. Mama voastră de leftarzi.