G4Media.ro

Cum ar putea să arate restaurantele din România după redeschidere. Exemple din…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Cum se.face ca tot sibiul va da exemplu? Poltitrucilor, tradatori politicieni, banditilir, de ce nu da buzaul, teleormanul, braila, vasluiul, vrancea, craiova, slatina, galatiul ????

    Fiindca acolo ati pradat voi tot, trrmitelor, hoti speciali ce sunteti!

  2. Sincer inainte mergeam f rar la o terasa ,probabil ca de acum inainte o sa o fac si mai rar! Cine dracu are timp de stat prin carciumi?
    Si sa fim sinceri :pt ce sa platesc cel putin 12-13 lei pe o bere care costa 3-5 lei la ladă?
    La fel si la plaja ma uitam la oameni la care se vedea ca fac un efort sa petreaca cateva zile mare ,aruncau cu bani pe o porcarie la pahar de ursus cu 5-6 lei!E greu sa pleci cu o lada frigorifica pe plaja!

    • Banii pe care-i economisesti cumparând bere la lada vor fi folositi pentru igienizarea covorului sub care ai stat ascuns pâna la mumificare. Si daca stai acolo nu mai cumperi nici sosete si camasi, nici pantofi… O sa fie economie mare!

  3. – Dați-mi un Cabernet-Sauvignion 2002 și doua pahare de plastic.

    „De exemplu, vom oferi, la cerere, tacâmuri și pahare de unică folosință.”

  4. HoReCa face in Romania mare scandal dar nu realizeaza decit 4% din PIB.

    Mai rau, nu isi dau seama ca lumea s-a schimbat iar industria lor si plajele sint cel mai bun mijloc de transmitere a virusului. Nu isi dau seama ca pt. a minca oamenii nu pot purta masca si devine obligatorie distantarea la 2m recomandata de epidemiologi.

    Nicaieri in lume nu se fac planurile acum cu avans mai mare de 2-3 saptamini intrucit nu se stie cum evolueaza epidemia local.

    Cei doi reprezentanti intervievati pt prezentul articol par insa oameni destepti si dornici sa-si reformeze afacerile. Pt ca un restaurant sa inspire siguranta ar ajuta ca:
    -bucatarii, ospatarii, seful de sala, sa poarta masca
    -un client sa fie la 2m distanta de alte persoane
    -probabilitatea ca cineva sa umple de virusi mincarea, tacimurile sau paharul inainte ca acestea sa ajunga la client sa fie cit mai mica
    -daca cele de mai sus nu pot fi realizate, micarea sa poata fi luata la pachet fara inghesuiala
    -temperatura luata la intrare
    -o lista cu masurile luate de restaurant pt. evitarea raspindirii Covid19