G4Media.ro

Cristina Neagu își anunță retragerea de la națională. Mai rămâne doar dacă…

Foto: Facebook Cristina Neagu

Cristina Neagu își anunță retragerea de la națională. Mai rămâne doar dacă România se califică la Turneul Preolimpic

La revenirea în țară după Campionatul Mondial de handbal feminin, Cristina Neagu (35 de ani) și-a anunțat retragerea de la echipa națională în cazul în care România nu mai are șanse de calificare la Turneul Preolimpic, anunță GSP.

Jucătoarea de la CSM București a dezvăluit că oameni din Federație le-au spus jucătoarelor că încă pot ajunge la calificările pentru Jocurile Olimpice, când, de fapt, șansele sunt nule.

Învingătoare cu Polonia în ultimul meci de la Campionatul Mondial, 27-26, România a încheiat turneul final pe locul 12 și a ratat astfel ultima șansă de calificare la Jocurile Olimpice, prin Turneul Preolimpic, pe care l-ar fi accesat dacă termina Mondialul pe locul 10 la general.

La Jocurile Olimpice de la Paris s-au calificat deja Franța (gazdă), Norvegia (Europa), Coreea de Sud (Asia), Angola (Africa) și Brazilia (America de Sud). Al șaselea loc va merge către câștigătoarea Mondialului (sau finalista Europeanului, Danemarca, dacă Norvegia se impune și la Mondial), iar restul de 6 vor fi decise în urma celor 3 turnee preolimpice.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...