G4Media.ro

Cristian Preda a făcut propria analiză a tezei de doctorat a ministrului…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cristian Preda a făcut propria analiză a tezei de doctorat a ministrului Bode / Îl vede repetent în anul I la o facultate de științe politice sau de relații internaționale

Profesorul de politologie Cristian Preda, fost europarlamentar, spune că ministrul de Interne Lucian Bode nu ar trece de primul an la o facultate de științe politice sau relații internaționale.

Preda a făcut această afirmație pe pagina sa de Facebook, după ce a citit teza de doctorat a ministrului.

”Mi-am petrecut weekendul analizând teza lui Lucian Bode. Am încheiat evaluarea. Ea va fi publicată în curând pe site-ul „Revistei 22”. Reproduc deocamdată doar concluzia: „Cele 220 de pagini prezentate de Lucian Bode în vederea obținerii titlului de doctor nu întrunesc condițiile cerute în asemenea cazuri. Ele vădesc un nivel de abilități intelectuale care nu ar îngădui, în opinia mea, nici măcar obținerea unei note de trecere la un examen de anul I într-o facultate de științe politice sau de relații internaționale””, a transmis Preda.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. 95% din doftoratele din Rimania au acelasi nivel de boccii cu pretentii. Al lui Popescu nu trece de nivel de liceu. Țărani cu complexe de inferioritate justificate.

 2. Nu, asta nu mai e analiză, aici deja suntem in vâltoarea luptei politice. Jenant, domnule Preda. Subiectul era altul pentru USR, da’ n-a iesit. Ginion, 2,95%.

 3. Oare mai trăiți mult? Nu mai muriți odată sa scăpați de noi!!!?
  Toți crețarii conduc țara asta și ne îngroapă viitorul copiilor!

 4. Bode e exponentul romanului de rand, analfabet si codas la capitolul civilizatie, ii reprezinta perfect.
  In 2024 stampila pe USL

 5. Acest Bode, este un agramat, cu aere de mare intelectual, se crede mare politician dar el nu este decât preșul de la ușa guvernului, care în maxim 2 ani ajunge la mititica pentru că a semnat documente pe care nu le citeste. Este fan dulapul de Sibiu, un coate goale care linge ca să rămână ”dottore” asemenea generalului de carton!

 6. Rusine, G4media, v-a platit Bode?!
  Am incerat de cateva ori sa postez un comentariu si il respingeti cu „Trimiti comentariul prea repede”!
  Rusine, va plateste Bode!!!

 7. Dar pe conducatorul / coordonatorul lucrarii si pe cei care l-au facut ,, doctor ” pe bode cum ii vede ?!

  • Probabil ca la fel ca si pe coordonatorul care l-a facut doctor pe Serban Nicilae si care e tot de la UBB Cluj. Bizareria bizareriilor e ca fesenistii au sarit opariti ca Bode al lor ar fi doctor pe bune. „Da’ ce, doctorii vostri sunt mai breji?”, intreaba toti. Nu, bre, dar asta nu inseamna ca Bode trebuie luat drept om cu PHD. Nici Campeanu. Nici Pandele. Nici Ciordache. Niciunul dintre politrucii cu pretentii de insi cu doctorat.

 8. Titlul tezei ar trebui să fie „De la Fukushima la Fu tus hima”.

 9. Cât sunt plătite televiziunile ca să eludeze acest subiect? Cât ar trebui plătite ca să îl prezinte? Sunt dispus.

 10. Dar cine spune că tablagiul adormit pe banchetă este capabil să fie admis la o facultate? Pentru a fi admis la facultate, ar fi trebuit să fi absolvit liceul.

 11. Teza, continand multe pasaje plagiate a fost evaluata pozitiv in raport cu continutul personajului . Omul a vizat domeniile stiintifice in care activeaza ca profesor pentru ca impostorul afirma ca e doctor in stiinte ……. Ciolos si Ursula von der Leyen nu sunt doctori . Avand in vedere prestatiile lui publice (exprimarile cat si continutul de idei) evaluarea mea , care sunt doar cetatean, e ca de fapt liceul, bacalaureatul, ar fi trebuit sa fie pus sub semnul intrebarii ….

 12. Ia uite cat e ceasul ! E timpul sa ugi paula.

 13. Iar te’ai activat, j_egule?

 14. Vedeți? Asta e problema noastră, nu atât ca tot felul de funcții și posturi sunt ocupate de indivizi numiți politic ci ca acești indivizi sunt cel mai adesea oameni fără studii serioase.