G4Media.ro

Crimeea: 8 muncitori din construcții au murit într-un incendiu

Captura

Crimeea: 8 muncitori din construcții au murit într-un incendiu

Un incendiu a izbucnit într-un complex de locuințe prefabricate destinate muncitorilor din construcții în apropiere de Sevastopol, în peninsula ucraineană Crimeea anexată de Rusia, ucigând cel puțin opt persoane, au anunțat joi autoritățile, citate de Le Figaro.

„Incendiul a avut loc peste noapte într-o locuință prefabricată” pentru muncitori „din diferite regiuni rusești” pentru a finaliza construcția unei importante autostrăzi care traversează peninsula, a declarat guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvojaev, pe Telegram.

Opt morți și doi răniți

Dimineața, „incendiul a fost complet izolat”, potrivit Ministerului rus pentru Situații de Urgență. „Incendiul s-a soldat cu opt morți și doi răniți”, a precizat ministerul într-un comunicat. Potrivit lui Mihail Razvojaev, toate victimele erau muncitori în construcții.

Filiala locală a Comitetului de Investigații din Rusia, care se ocupă de principalele anchete din țară, a anunțat deschiderea unei anchete privind „moartea a două sau mai multe persoane din cauza neglijenței”. Potrivit anchetatorilor, mai mult de o sută de muncitori locuiau în locuințele prefabricate, ale cărei dimensiuni nu au fost precizate.

 


 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...