G4Media.ro

Creativitatea mediului privat: Zeci de firme orădene s-au reorientat pe livrări la…

Creativitatea mediului privat: Zeci de firme orădene s-au reorientat pe livrări la domiciliu, inclusiv de jocuri închiriate

Forțate de criza provocată de coronavirus, multe firme din Oradea s-au reorientat, folosindu-se de singura oportunitate care putea să le salveze: livrările la domiciliu. Acum, printre companiile care au acceptat provocarea se numără inclusiv o plăcintărie din Oradea, ba chiar şi un local de gaming, transmite EBihoreanul.ro.

Două astfel de întreprinderi sunt „Ono-Despachetărie”, singurul magazin din Oradea cu un concept „zero waste” (cu pierderi zero), şi restaurantul „Piaţa 9”, care funcţionează şi în sistem de magazin alimentar (brutărie şi măcelărie). „Noi am ales să plătim o echipă Eastride care să se dedice numai nouă, să aibă grijă de produsele noastre. În prezent avem 40-50 de comenzi zilnic şi cred că ne vom axa mai mult pe livrarea produselor alimentare”, explică Daniel Galea, proprietarul restaurantului.

Prima sală de gaming din Oradea, Explore Gaming Pub, a anunţat săptămâna trecută pe Facebook că, în ciuda faptului că localul este închis, pasionaţii de jocuri pot închiria aparatura la ei acasă.

„Am creat două concepte noi, PS Delivery şi PC Delivery. Explore îţi aduce PlayStation-ul sau computerul de ultimă generaţie chiar în faţa uşii tale! Perioada de închiriere este de 3, 4 sau 7 zile, cu posibilitatea de prelungire”, au anunțat reprezentanţii localului.

Foto: Curier / DW

Citește tot articolul pe EBihoreanul.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. de gluma nu stiti ? : )

  2. Sectorul privat merge. Sectorul public e 90% cangrenat.