G4Media.ro

Cozi la canabis în Olanda după ce guvernul a anunțat că de…

Cozi la canabis în Olanda după ce guvernul a anunțat că de luni va închide școlile, cafenelele, restaurantele și cluburile sportive

Olandezii au format cozi pentru a-și face stocuri de cannabis după ce guvernul a anunțat duminică închiderea şcolilor, cafenelelor, restaurantelor şi cluburilor sportive pentru a limita răspândirea epidemiei coronavirusului, relatează BBC. Consumatorii de canabis au încercat astfel să evite momentul închiderii magazinelor de marijuana având în vedere că restricțiile, care vor intra în vigoare începând de luni, ar putea dura săptămâni.

Cozi la cannabis s-au înregistrat și în Roermond lângă granița cu Germania, de teamă că guvernu german va închide granița cu Olanda după ce a introdus controale stricte la granițele cu Franța, Austria, Elveția, Luxemburg și Danemarca începând de luni, transmite și agenția France Presse.

Consumul de cannabis este ilegal în Olanda, dar posesia a mai puțin de 5 grame este dezincriminată din 1976 în cadrul unei politici de toleranță față de consumul de marijuana.

Premierul Mark Rutte se va adresa naţiunii luni după amiază, pentru a explica măsurile, cele mai drastice luate până acum la nivel naţional împotriva pandemiei de coronavirus.

Inițial, cabinetul condus de Rutte a fost reticent faţă de închiderea şcolilor, dar a cedat în fața presiunilor făcute de personalul didactic şi de medici. Până acum, în Olanda s-au înregistrat 20 de decese provocate de COVID-19.

În Olanda erau raportate luni 1.135 de cazuri de infecție cu coronavirus și 20 de morți, potrivit worldometer. La nivel mondial, numărul contaminărilor se ridică la 170,241, numărul deceselor la 6,526 iar numărul însănătoșirilor este de 77,789.

Sursa Foto: Twitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

  1. Se mai aude si ceva bun … Pacat ca noi suntem inca primitivi … Le-ar prinde bine politicienilor nostri o terapie naturista pe perioada nedeterminata. Sa fie mai oameni si poate si noua mai bine.

  2. Nicio coada la librarii?

  3. Parca e mai poetic sa faci coada sa cumperi marijuana fata de coada la fasole sau la hârtie igienica!!!

    • Stimuleaza sistemul imunitar … Avem receptori canabinoizi preistorici, minim 100 milioande de ani … Ce sa stie populimea …

  4. Fiecare cu ce-l doare.. ..

  5. Sa dea Dumnezeu sa se legalizeze și la noi, m-am saturat de medicamente cu efecte adverse! Poate politicienii se trezesc acum în ultimul ceas sau în ceasul corona virusului ca trebuie făcut ceva și pentru cei suferinzi! Ca altfel vor ajunge și ei pacienți și e urat sa n-ai alte alternative gen medicamente naturiste!

  6. Drogangi o duc bine