G4Media.ro

Coronavirus România: Zece județe și Capitala au cel puțin zece noi cazuri…

Coronavirus România: Zece județe și Capitala au cel puțin zece noi cazuri în ultimele 24 de ore. Vrancea a înregistrat 64 de noi infectări în ultima zi, municipiul București 59, iar județul Brașov 34

Zece județe și Capitala au cel puțin zece noi cazuri de coronavirus depistate în ultimele 24 de ore. Cele mai multe sunt în Vrancea, unde au fost înregistrate 64 de noi infectări în ultima zi, în municipiul București – 59 și în Brașov – 34 cazuri.

O creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus în România a fost raportată, miercuri la ora 13.00, fiind depistate 345 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, la nivel național.

Conform datelor comunicate de Grupul de comunicare strategică, cele mai multe noi cazuri se înregistrează în:

Vrancea – 64

Municipiul București – 59

Brașov – 34

Galați – 23

Suceava – 21

Argeș – 19

Botoșani – 13

Harghita – 12

Ilfov – 12

Iași – 11

Constanța – 10

În același timp sunt și 11 județe în care nu a fost depistat niciun caz în ultimele 24 de ore, între acestea Caraș Severin fiind județul care a intrat în a patra săptămână de când nu a mai înregistrat nicio infectare. Celelalte județe fără noi cazuri în ultimele 24 de ore sunt: Alba, Arad, Brăila, Covasna, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Timiș, Vaslui și Vâlcea.

Citește și Analiză INSP: A treia săptămână fără niciun caz de coronavirus în județul Caraș Severin. Nici în Vaslui nu a mai apărut nicio infectare în 7 zile / Brașov și Vrancea au cele mai multe noi cazuri la 100.000 de locuitori

Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Din câte teste avem aceste cazuri. Ar trebui spus în fiecare zi.

    • Ar fi important doar daca nu ar fi testate toate persoanele suspecte, din lipsa de capacitate, cum era la inceput. Dar nu mai este cazul acum. Si avand in vedere ca nu testeaza oameni la intamplare, nu e foarte relevant numarul de teste.

      Cand sunt mai multi suspecti (cu simptome, sau contacte ale celor infectati), se testeaza mai mult, cand sunt mai putini, se testeaza mai putin.

  2. Cifrele falsifica statistica! Daca in Vrancea sunt plus-minus 60 de infectari noi insa jumatate din ele vin de la nu stiu ce spital ? Din interiorul acelui spital, nu de pe strada. Desigur, cazurile exista, se contabilizeaza, dar lipseste diferentierea lor.

    • Sigur, ar fi important de stiut unde, cum au fost depistate, sint focare sau sint cazuri individuale. Asa, apa de ploaie.