G4Media.ro

Cormoranul mare poate fi vânat pe tot parcursul anului în România/ Proiectul…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Efectul benefic al consumului de peste este datorat conținutului in EPA si DHA. Cam 500 mg din acești acizi grași esențiali pe zi sunt suficiente pentru un om. Peștele pe lângă o cantitate anume de DHA si EPA ne aduce si grăsimi uneori saturate si colesterol, alături de grăsimile sănătoase. Totusi persoanele ce consumă pește au cel mai mare nivel de PCB-uri, PBDE-uri, dioxine, pesticide clorurate, arsen, mercur. Plus paraziții. Intr-o lume ideală peștele ar fi fost un aliment potrivit pentru o persoană pe care nu-l deranja că-l omoară. In lumea de azi însă, un supliment modest ca dozaj cu EPA si DHA extrase din alge marine si eventual vitamina B12 ne asigură sănătatea atât nouă cât și viața peștilor.
    Și dacă au peștii viața au si cormoranii, noi nu suntem stăpânii plantei, nu avem dreptul să-i omorâm, doar încearcă să supraviețuiesca!😒