G4Media.ro

Controale la rafinăriile din zona Ploieştiului, după sesizări privind disconfortul olfactiv

Sursa: Facebook/ Garda Nationala de Mediu

Controale la rafinăriile din zona Ploieştiului, după sesizări privind disconfortul olfactiv

Comisarii de mediu au demarat acţiuni de control la cele trei rafinării funcţionale din zona municipiului Ploieşti în urma sesizărilor privind disconfortul olfactiv resimţit de cetăţeni, transmite Agerpres.

„Ca urmare a disconfortului olfactiv resimţit de locuitorii municipiului Ploieşti în ultimele zile, precum şi a sesizărilor primite, Garda de Mediu Prahova a demarat acţiuni de inspecţie şi control la cele trei rafinării funcţionale din localitate”, se arată marţi într-o postare de pe pagina de Facebook a Gărzii de Mediu Prahova.

Concluziile vor fi prezentate după finalizarea acţiunilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Popcorn🍿. Asteptam, cuminti, concluziile 🙂

    • Va rog, fara concluzii pripite la adresa companiilor austriece. Mai bine asteptati sa intram in Shengen, inainte sa fiti rautaciosi…
      Nu stiu totusi cum se face, ca parca prea v-a luat valul muncii pe toti de cand a inceput campania electorala. Mirosurile groaznice din Ploiesti treneaza de zeci de ani. Nu e nimic nou aici; poate doar figuratia pe care o face Garda de Mediu.
      Cand ne prezentati concluziile poate veniti si cu niste statistici de la INS despre numarul bolnavilor de cancer la 100k locuitori in Ploiesti vs.alte mari orase din tara. Grea sarcina, asa-i?!