G4Media.ro

Contradicţii ministeriale pe latrinele din şcoli. Ministrul Breaz – doar 300 de…

Contradicţii ministeriale pe latrinele din şcoli. Ministrul Breaz – doar 300 de şcoli mai au toaletă în curte, Ministerul de Interne raportează 1.176

În România au mai rămas doar 300 de şcoli cu toaletă în curte, susţine ministrul interimar al Educaţiei într-o conferinţă, potrivit ziarulunirea.ro. Numărul prezentat de oficial a fost însoţit şi de explicaţia “Întotdeauna sunt un om care gândesc pozitiv”. Pe de altă parte Ministerul Afacerilor Interne a transmis în răspunsul la o solicitare Edupedu.ro că la data de 2 septembrie 2019 mai erau 1.176 de “clădiri care au grup sanitar exterior”. Vineri 6 septembrie, Ministerul Educaţiei a dat publicităţii un raport în care arată că la cea mai recentă raportare pe 2019, din martie, mai erau în această situaţie 1.180 de şcoli.

Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz a anunţat că numărul şcolilor cu grup sanitar în curte a scăzut la 300, după ce în 2017 erau 2.300. “Întotdeauna sunt un om care gândesc pozitiv. Îmi place să precizez lucrurile pozitive, să le scot în evidență. Adică dacă în 2017 discutam de 2.300 de școli care aveau toaletă în curte, în 2019 mai discutăm de 300 de școli care au această problemă”, potrivit oficialului.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO:Image by Alfred Derks from Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ce bine ar fi daca tot numarand latrinele din curtea scolii, acest cal breaz ar cadea in una din ele!

  2. Astea NU-s contradictii!
    Careva MINTE!!!!!!!!
    Sau, mai sigur, MINT si aia si aia!!
    Cred ca Cifra reala ne-ar soca!

  3. Inca nu ati invatat ? Nu dai doi bani pe vorbele unui ministru pesedist .Nu este pentru prima data cand un ministru pesedist minte sau dezinformeaza.Minciuna face parte din fiinta lor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.