G4Media.ro

Consultaţii gratuite pentru turiştii aflaţi în sudul litoralului / Sunt prezenți 36…

sursa foto: Pexels

Consultaţii gratuite pentru turiştii aflaţi în sudul litoralului / Sunt prezenți 36 de medici, specialiști în dermatologie, endocrinologie și pediatrie

Turiștii aflați în stațiunile din sudul litoralului beneficiază, săptămâna aceasta, de consultații gratuite în specialitățile dermatologie, endocrinologie și pediatrie, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.

Până sâmbătă, 19 august, se derulează campania “Asumă-ți să fii sănătos!” a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. 36 de medici sunt prezenți în cele cinci puncte de lucru special amenajate în Costinești, Neptun, Saturn, Mangalia și Olimp. Corturile sunt amplasate lângă bazele de salvare acvatică și punctele de prim ajutor din Neptun și Mangalia, lângă containerele SMURD de pe plajele din Costinești și Saturn, iar în Olimp, pe plajă, în zona hotelului Meduza. Consultațiile se vor acorda în intervalele orare 09.00 – 12.00 și 15.00 – 18.00, cu excepția zilei de 19 august, când programul de screening se va derula doar în cursul dimineții. Campania “Asumă-ți să fii sănătos” se află la cea de-a treia ediție, iar anul acesta este primul în care turiștii beneficiază și de consultații din specialitatea pediatrie.

Vara trecută, numărul total al consultațiilor medicale înregistrate în cadrul campaniei de prevenție “Asumă-ți să fii sănătos!” a fost de 4.374 din care 2.014 consultații de dermatologie pentru screening melanom; iar în specialitatea endocrinologie s-au realizat 1.525 de consultații pentru screening sindrom metabolic și 835 de consultații pentru screening osteoporoză.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...