G4Media.ro

Consilierul PMP din Mogoșoaia care și-a „retras” demisia în urma agresării colegei…

Sursa: Captura Video

Consilierul PMP din Mogoșoaia care și-a „retras” demisia în urma agresării colegei din USR a votat în Consiliul Local/ PMP Ilfov: Dinu Gheorghe nu mai este membru PMP, statutul partidului nu prevede retragerea demisiei

Dinu Gheorghe, consilierul PMP Mogoșoaia, care și-a dat demisia din partid după ce și-a agresat colega de la USR, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost prezent marți (8 februarie) în Ședința de Consiliu Local unde a votat mai multe proiecte printre care și bugetul localității.

La o zi după ce și-a dat demisia (28 ianuarie), Dinu Gheorghe a revenit asupra deciziei și a depus la PMP Ilfov o „Cerere de renunțare la demisia de onoare”.

Problema este că superiorii săi ierarhici pe linie de partid susțin că această cerere este nulă din cauza faptului că statutul PMP nu prevede nicăieri că un membru poate să-și retragă demisia după ce și-a înaintat-o. Prin urmare, îl consideră pe acesta demis chiar din momentul în care PMP Ilfov „a luat act” de cererea acestuia.

În ceea ce privește faptul că Dinu Gheorghe a votat ieri în Ședința de Consiliu, reprezentanții PMP Ilfov spun că acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple întrucât acesta nu mai este membru PMP.

„Pe data de 28 ianuarie, domnul Dinu Gheorghe, consilier in Consiliul Local Mogoșoaia și-a înaintat demisia din calitatea de membru al Partidului Mișcarea Populară. Pe data de 29 ianuarie a înaintat o adresă prin care anunta că revine asupra demisiei. Această adresa a obligat conducerea Filialei Judetene Ilfov să convoace Comitetul Executiv Judetean pentru a lua o hotărâre legată de cele doua documente mentionate.

Având în vedere că în Statutul PMP se precizează că „demisia este un act unilateral ce produce efecte imediate” și nu se prevede posibilitatea revenirii asupra ei, CEJ Ilfov a luat act de demisia d-lui Dinu Gheorghe și a decis demararea procedurilor de înlocuire a sa din Consiliul Local Mogosoaia cu următorul supleant de pe lista candidatilor la aceasta funcție. (…)”, a declarat pentru G4Media.ro, Mircea Peța, președinte PMP Ilfov.

Contrar celor afirmate astăzi de organizația PMP Ilfov, consilierul PMP Mogoșoaia declara în urmă cu ceva timp pentru G4Media.ro că a revenit asupra demisiei tocmai pentru că legea i-a permis acest lucru.

„Am voie să revin asupra demisiei. Legea prevede că pot să revin. M-am convins că nu vreau să demisionez după ce am văzut a doua filmare. Acolo se vede că eu nu am agresat-o pe doamna de la USR. N-am bătut-o așa cum spune. Eu am rugat-o să nu filmeze.”, a declarat Dinu Gheorghe.

Fără mandatul de consilier al lui Dinu Gheorghe, primarul liberal din Mogoșoaia, Paul Mihai Nicu Precup, nu mai are majoritatea absolută de 2/3 din voturile consilierilor, care îi permite să adopte proiectele ce țin de domeniul public.

În prezent, locurile din Consiliul Local Mogoșoaia sunt împărțite astfel: 8 PNL, 4 USR, 2 PMP, 1 PSD.

Citește și

DOCUMENT Consilierul PMP din Mogoșoaia și-a retras demisia. Președintele Cristian Diaconescu: Habar n-am, eu am cerut sancționarea lui / Miza politică din spatele acestui consilier local

USR: Primarul din Mogoșoaia pregătește un tun imobiliar de un miliard de euro, a modificat regulamentul de funcționare al Consiliului Local pentru a-și oferi majoritatea

EXCLUSIV Alina Gorghiu, Daniel Dăianu, Ionel Scrioșteanu și fiul primarului dețin terenuri în Mogoșoaia și sunt de acord cu exproprierile controversate: Cedează primăriei 39% din terenul arabil, iar diferența de 61% o primesc în intravilan

Scandalul exproprierilor pentru Cartierul 0 din Mogoșoaia: Consilierii USR susțin că Hotărârea de Consiliu care stă la baza exproprierii celor 328 de hectare cu 1,7 euro/mp este ilegală / Val de procese împotriva Primăriei

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. De ce nu protesteaza pmp fata de uzurparea de calitati oficiale?

 2. „M-am convins că nu vreau să demisionez după ce am văzut a doua filmare. Acolo se vede că eu nu am agresat-o pe doamna de la USR. N-am bătut-o așa cum spune. Eu am rugat-o să nu filmeze.”

  Asa, deci asta nu stia ce a facut pana nu s-a vazut pe filmare? Si atunci doar, si-a amintit brusc? Incredibil, cat tupeu!

  • Logica de badaran. Asta e genul al ade om care spune ca nu fura, e prins ca fura dar sustine ca nu fura si cand vin is dovezile „ah da, asa e, ultasem ma… da ma, am furat, ce vrei, mai uita omul”.

   E PMP, sa nu uitam ca acolo s-au dus toti aia care au plecat din PSD, PNL si ALDE. Toate rebuturile cum se spune. E un motiv pentru care nu a intrat in Parlament.

   Si imi place ca doar faptul ca nu exista statut l-a facut pe asta sa ramana exclus din partid. Altfel, la pariu ar fi fost in continuare membru. Daca PMP chiar ar fi fost deranjati de comportamentul de badaran si golan ar fi iesit si spuns clar si raspicat ca nu li se pare normal si nu sunt de acord cu atitutidnea de „demisionez, ba nu demisionez”.

   Dar hai sa fim seriosi, astia se tin in brate unii pe altii. De 30 de ani aceiasi golani agramati si cu doctorate furate decid viitorul unei natii.

 3. Cred că li s-au luat boii, de la bicicletă!