G4Media.ro

Congresmanul Matt Gaetz, aflat în carantină, a călătorit cu Donald Trump în…

Congresmanul Matt Gaetz, aflat în carantină, a călătorit cu Donald Trump în Air Force One

Republicanul Matt Gaetz, care s-a remarcat săptămâna trecută când a purtat o mască de gaze la o şedinţă a Congresului şi care se află acum în carantină, a călătorit cu Donald Trump în aeronava Air Force One, scrie The Guardian, citat de News.ro

Doi congresmeni republicani care au avut contact cu Donald Trump în ultimele zile s-au plasat în izolare după ce au realizat că au avut legături în aceeaşi perioadă şi cu un purtător a coronavirusului.

Matt Gaetz din Florida şi Doug Collins din Georgia au anunţat luni că se află, pentru două săptămâni, în izolare autoimpusă, la recomandarea făcută de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) pentru oricine a venit în contact cu virusul.

Ambii congresmeni spun că nu prezintă simptome.

Gaetz l-a însoţit pe Trump în zborul din Orlando spre Washington, luni, şi, în timp ce se aflau în Air Force One, a fost informat că a intrat în contact cu un purtător la virusului la Conservative Political Action Conference, care a avut loc luna trecută în Maryland.

„Cu toate că congresmenul nu prezintă simptome, el a fost testat astăzi şi aşteptăm rezultatele”, se arată într-un mesaj publicat pe contul lui de Twitter.

Collins l-a întâlnit pe Trump, cu care a dat mâna vineri, pe aeroportul din Atlanta, înainte ca cei doi să viziteze sediul CDC pentru o actualizare a informaţiilor despre Covid-19. Mai târziu, Collins a aflat că şi el a fost expus la conferinţa conservatorilor, care are loc anual în Maryland.

Experţii din domeniul sanitar au avertizat că boala provocată de coronavirusul depistat la finalul anului trecut în China este aşteptată să se răspândească în Statele Unite şi au încurajat oamenii, în special pe vârtsnici şi cei cu probleme de sănătate, să rămână cât mai mult timp în case.

Testarea la nivelul populaţiei SUA este scăzută. Până în prezent, au fost confirmate peste 500 de cazuri.

Casa Albă a negat luni că ar fi elaborat directive interne, aşa cum au făcut multe organizaţii, căutând să limiteze contactul personal zilnic în încercarea de a preveni răspândirea bolii.

Într-o conferinţă de presă susţinută luni, vicepreşedintele Mike Pence a spus că nu are informaţii că preşedintele Trump ar fi fost testat.

Gaetz şi Collins au fost doi dintre cei mai vocali susţinători ai lui Trump în timpul procesului de toamna trecută pentru destituirea preşedintelui.

Cei doi se alătură conservatorului Ted Cruz, senator de Texas, care se află de asemenea în izolare după ce a participat la acelaşi eveniment şi a întâlnit aceeaşi persoană infectată.

Sursa: News.ro / Sursa Foto: Facebook/ Matt Gaetz

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Te pui cu prostul.

  • Ai dreptate… ia uite ce a fătat ma-ta când s-a pus cineva la mintea ei. Nu putea sa facă un cacat la gard… a ieșit un imbecil ca tine

  • Nu,ca prostul esti tu!

  • @bad@ daca ai mintea scurta …

  • E o metodă la care trolii mafiei PRO-PSD au mai apelat, din disperare: folosesc fantoșa bad@ și scriu tot felul de porcării ca sa discrediteze numele bad@. E o tehnică securistă care nu ține pe internet dar ei sunt prea imbecili ca să-și dea seama că aici nu contează cine scrie, contează ce scrie. Și la asta n-au ce să facă.

  • @Bad, de curiozitate, când v-au instruit, pe voi, trolii de serviciu, să scoateți „ALDE” din sintagma ”mafia Pros-PSD-Alde”?
   Ai plâns? Mă refer la faptul că era totuși un cuvânt în plus, deci practic ai pierdut un bănuț.

  • Așa s-o plăti, la ”cuvânt”, dacă zice postacul, ei știu cel mai bine. Amărâții de ei, înseamnă fac puțini ”bănuți” și ”plâng” într-una, pentru că sunt analfabeți și știu puține ”cuvinte”. Mai ales gigeii care stau cu ”mâna pe DEX”, după ce și-au schimbat mai multe fantoșe deconspirate de-ale mafiei PRO-PSD care s-a ”reformat” după ce a înghițit și ultimul pârț al bătrânului derbedeu bolșevic Tăriceanu și acuma e ceva ”nou” diferit de ”aceeași mizerie” reprezentată de ”clasa politică” veche.

 2. Hai cu Roscovanul! You cannot deny reality. La fel ca si Flat Earthers, dl. POTUS se va izbi la un moment dat de realitatea pe care o neaga cu inconstienta ca de un zid.
  Let’s hit that WALL, Mr. President!

  • Alt idiot care nu știe ce vorbește. Imbecilul alter ego e doar un idiot util pentru marxiștii europeni și șleahta lor de degenerati

  • Faptul că fură numele numele bad@ și-l folosește în continuu, e o veste bună. A crăpat fierea în el de ciudă și nu mai are nico altă metodă, trolul”conservat” al mafiei PRO-PSD. Exact asta urmăream, să dispere.:)))))))))))))) O să se mai dea de câteva ori de pereți, ca dățile trecute, o să mai băhăhăie puțin, după care se reîntoarce în cușcă. Dinții îi sunt tot în batistă.

 3. Bozo,
  Stai liniștit! Corona are mândria lui, nu se amestecă cu proștii și cu îngâmfații…
  PS. Trebuie să precizez că tulpina din România e mai puțin cu nasul pe sus…

  • Cretinul Scaraoțchi, acest trol socialist fără umor și care se screme sa facă Glume, un nevolnic fără nimic bântuie Internetul cerșind atenție

  • Cretinul Scaraoțchi, acest trol socialist fără umor și care se screme sa facă Glume, un nevolnic fără nimic bântuie Internetul cerșind atenție

  • Băi, fake-Bad@,
   Nu găsești că e de preferat să cutreieri net-ul cerșind atenție, lipsit de umor fiind, decât să-l cutreieri ca un bezmetic, injurând toată lumea care-ți iese in cale și cerșind astfel internare la balamuc.. !?
   Zi și tu acum: n-am dreptate?

  • Îți dai seama cu ce draci dă în tastatură, de ”se repetă”? Cel mai tare a fost atunci când a postat același mesaj de două ori, dar de pe nume diferite. Awawawawawaawww:))))))) nici în gândurile mele cele mai optimiste nu credeam că o să reușesc să-l dresez atât de bine.

 4. Unde nu dă Dumnezeu…

  • …nici ma-ta nu cere

  • Ghinionul trolului hoț al numelui bad@ este că nici pe la școală n-a prea fost, nici cărți n-a citit, nici din scorbură nu iese. Nu-l ajută nici alea câteva cuvinte puține pe care le știe, nici”mă-sa” aia pe care de la bad@ a învățat să o scrie cu doi de ”i”. Și mai e și postac alienat mintal, se vede de la o poștă că e o ”conservă” ruginită legată pe lanț la mafia PRO-PSD

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.