G4Media.ro

Comunele Berceni şi Clinceni din județul Ilfov intră în carantină pentru 14…

Comunele Berceni şi Clinceni din județul Ilfov intră în carantină pentru 14 zile, începând de joi seara

Comunele Berceni şi Clinceni intră în carantină, de joi seara, de la ora 22,00, pentru o perioadă de 14 zile, a anunţat Prefectura Ilfov, relatează Agerpres.

Măsurile de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparţinător Berceni, şi pentru comuna Clinceni, cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu, au fost dispuse prin ordine ale şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Anterior emiterii celor două ordine, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, miercuri, hotărâri prin care a propus carantinarea celor două comune, în urma analizelor de risc al răspândirii virusului SARS-CoV-2 în localităţile ilfovene Berceni şi Clinceni, întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi avizate de Institutul Naţional de Sănătate Publică, se arată într-un comunicat de presă.

Măsurile au fost propuse ca urmare a ratelor de incidenţă cumulată a SARS-CoV-2 în Berceni şi Clinceni calculate, miercuri, pentru ultimele 14 zile.

În Berceni această rată a fost de 10,11 la mia de locuitori. Mai exact, din populaţia totală de 9.395 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile (fără cazuri din focare) a fost de 95 de persoane.

În Clinceni rata a fost de 10,03 la mia de locuitori. Concret, din populaţia totală de 7.475 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile (fără cazuri din focare) a fost de 75 de persoane.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ah, da’arafat ce face? Mai are voie sa se plimbe de colo ,colo, ca parca are de lucru si la clinceni..poate IA SI DUMNEALUI O PAUZA MAI LUNGA, ASA DE FO’ CATIVA ANISORI … Vise, vise bat la poarta inimii..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.