G4Media.ro

Companiile Star Transmission și Star Assembly ale Grupului Daimler au oferit câte…

Companiile Star Transmission și Star Assembly ale Grupului Daimler au oferit câte 100.000 de lei spitalelor din Sebeș și Cugir, orașe în care dețin fabrici

Star Transmission și Star Assembly, companii din România care aparțin Grupului Daimler, au oferit oferit câte 100.000 de lei spitalelor din Cugir și Sebeș (județul Alba), unde  compania germană are fabrici la care lucrează câteva mii de muncitori.

Banii sunt destinați achiziționării de materiale și dotări sanitare necesare în perioada epidemiei de coronavirus.

Potrivit primarului din Sebeș, Dorin Nistor, și o serie de companii mai mici s-au alăturat campaniei de donații pentru spital.

Este vorba despre trei companii locale, respectiv SC Oprean, SC Alpin 57 și Elis Pavaje, care au donat câte 50.000 lei fiecare, iar alte firme au donat sume ceva mai mici.

Și la Cugir, asociația spitalului orășenesc a reușit să pornească o asemenea campanie și publică zilnic pe pagina de Facebook lista noilor donatori, dar și achizițiile realizate cu banii primiți.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.