G4Media.ro

Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Iași, convocat pentru luni dimineața…

Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Iași, convocat pentru luni dimineața pe tema coronavirusului

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a convocat, pentru luni dimineaţa, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a anunţurilor oficiale de la nivelul Uniunii Europene cu privire la confirmarea prezenţei coronavirusului pe continentul european.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Iaşi, întâlnirea se va desfăşura la sediul instituţiei, în Sala „Vasile Pogor”, începând cu ora 11,00.

„Pe lângă conducerile societăţilor şi direcţiilor din subordinea municipalităţii, inclusiv reprezentanţii Spitalului de Recuperare şi cei ai Spitalului Clinic ‘Dr. C. I. Parhon’, la Comitet au fost invitaţi să participe şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, Ordinului Asistenţilor Medicali din Iaşi. De asemenea, îşi vor exprima un punct de vedere reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, respectiv ai Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Grigore T. Popa’ Iaşi. La întâlnire au fost invitaţi să participe şi reprezentanţii asocierii de firme responsabile în municipiul Iaşi de operaţiunile de dezinsecţie, deratizare şi larvicizare”, se precizează în comunicatul de presă al Primăriei Iaşi.

Conform documentului, specialiştii convocaţi la întâlnire vor identifica, de comun acord, şi spaţiile cu destinaţie specială necesare intervenţiei şi acordării serviciilor de carantină, dotate corespunzător, aşa cum s-a stabilit împreună cu reprezentanţii Instituţiei Prefectului Judeţului Iaşi.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.