G4Media.ro

Comisioanele plătite de stat la alocația pentru copii, de 1.000 de ori…

Comisioanele plătite de stat la alocația pentru copii, de 1.000 de ori mai mari prin poștă, decât prin virament bancar

Statul a plătit în 2017 peste 22 de milioane de lei pentru plățile în numerar făcute prin poștă, potrivit raportului de activitate al ANPIS pe 2017. În timp ce pentru viramentele făcute prin bănci, comisionul plătit de stat prin Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială din subordinea Ministerului Muncii a fost de 25.000 lei. Comisioanele poștei pentru ”livrarea” la domiciliu a alocației pentru copii în 2017 au fost de 1.000 de ori mai mari decât cele ale băncilor pentru virarea pe card a acelorași sume.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. sa incerce viramentul pein cimitir poate e mai eftin danutzuleeee

  2. Este modalitatea prin care noi, guvernul, subventionam ilegal Posta Romana. Reglementarile UE nu ne permit sa acordam ajutoare de stat unor firme, mai ales unor firme de stat, dar noi, cu scoala de activisti de partid, stim sa ocolim orice lege data de fraieri, pardon de oamenii normali.

    Din acelasi motiv, pana anul trecut va trimiteam milioane de scrisori inutile de la ANAF: subventie mascata. Daca erati jurnalisti priceputi, va prindeati. Dar noi suntem mult mai destepti decat voi, bai contribuabililor, ha ha ha, hai fuguta la ghiseu sa va platiti impozitele ca avem nevoie sa va cheltuim banii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.