G4Media.ro

Coloane de mașini pe DN1, la Bușteni și între Predeal și Bușteni/…

sursa foto: G4Media

Coloane de mașini pe DN1, la Bușteni și între Predeal și Bușteni/ Unde mai sunt valori ridicate de trafic

Circulaţia rutieră este intensă, vineri seară, pe DN 1, la Buşteni şi între Predeal şi Buşteni, judeţul Prahova, unde s-au format coloane de maşini. Trafic intens este şi pe DN 7, la Călineşti şi la Bujoreni, judeţul Vâlcea, în timp ce pe DN 39 valorile de trafic sunt uşor ridicate la Eforie Nord, anunţă Centrul Infotrafic, citat de News.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, la ora 18.00, sunt coloane de autovehicule pe DN 1 Ploieşti-Braşov, în staţiunea Buşteni, pe sensul de urcare spre Braşov, precum şi între Predeal şi Buşteni, în direcţia către Ploieşti.

De asemenea, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu este trafic intens în localitatea Călineşti, pe sensul de urcare spre Sibiu, precum şi în Bujoreni, în direcţia de coborâre.

Pe DN 39 Constanţa-Vama Veche, valorile de trafic sunt uşor ridicate în staţiunea Eforie Nord, pe sensul de mers către litoral.

Traficul se desfăşoară în condiţii normale pe A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, cu o medie de 20 autovehicule/minut, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea.

sursa: News.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...