G4Media.ro

Colegiul Pedagogic din Timişoara, primul din ţară care are o cafeterie /…

Colegiul Pedagogic din Timişoara, primul din ţară care are o cafeterie / Se pot servi sandvișuri, budincă de chia, fresh de portocale, ceai / Plata se face doar cu cardul

Elevii şi cadrele didactice ale Colegiului Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timişoara vor avea în premieră în ţară, un spaţiu special amenajat unde pot consuma un mic dejun sănătos, anunță Agenția de presă Rador.

Directorul colegiului, Claudia Muntean, spune că spaţiul fostei cantine a şcolii a fost renovat şi reamenajat după un concept occidental, celebra cafeteria.

“Peda Fresh Corner poate găzdui aproximativ 70 de persoane şi oferă un meniu variat şi echilibrat, gândit de un nutriţionist, pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiiilor, dar şi pentru a-i ajuta să se concentreze la şcoală. Atât elevii, cât şi personalul şcolii pot servi produse sănătoase şi delicioase preparate de noi (salate, senvişuri calde sau reci, budincă de chia, fresh de portocale, ceai etc.) într-un ambient asemănător unui food court în condiţii de igienă maximă, pornind chiar de la modul de plată, doar cu cardul”, a precizat Claudia Muntean.

Publicitate electorală

La Colegiul ”Carmen Sylva” din Timişoara învaţă aproape 1.400 de elevi din clasele zero – 12

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Se servește sandvișuri, budincă de chia…
  eu aș fi scris ‘Se servesc sandvișuri…’

 2. Limba ROMÂNA nu prea se servește in redacția voastră…

 3. Cafeteria…:)) Cantine au fost si sunt pe langa multe unitati de invatamant de toate nivelurile.

 4. Se „serveste” sandvisuri? Asta e limba romana din redactia voastra? Si voi cereti donatii pentru jurnalism de calitate?

 5. Lăsând scăpările “de română” din text, am o nedumerire: de ce-i asta o știre? Atât de înapoiați să fim, încât să prezentam drept știre, la nivel național, deschiderea unei cantine?

 6. Numai citind articolul deja te apuca greața. ” meniu variat şi echilibrat” adică probabil și greiere și viermi. Ambalat totul în zeci de folii de plastic.
  Și sa nu uitam ca „în condiţii de igienă maximă, pornind chiar de la modul de plată, doar cu cardul” deci nu și cu telefonul mobil cu ne îndemnau pe zeci de voci în supermarket în perioada pandemiei.

  În fine după ce am servit emetiralul sa” urmam banii” cum suntem sfătuiți de la watergate încoace. Sa fie buticul școlar (cafeterie) făcut cu fonduri europene sau doar simpli șpăgari romani?

 7. E o știre falsa. La un colegiu din Baia Mare se servește prânzul si micul dejun de vreo 3 ani deja. Același colegiu si-a construit si observator astronomic fiindcă are constant medaliați cu aur la olimpiada internațională de astronomie si astrofizica.

 8. Nu e absolut nici noutate. De ani buni sunt nenumarate cantine sau cafeterii, daca vreti, in scoli din Bucuresti si din tara in care se serveste mic dejun si pranz si in care se face plata cu cardul. Si in scoli de stat si in scoli private.

 9. Faptul că se poate plăti doar cu cardul este o discriminare și o încălcare a legilor în vigoare.

 10. Plata doar cu cardul este discriminare și încalca legea în vigoare.

 11. Cei care nu au card si pot plati numai cu numerar sa priveasca printre tambre cum maninca ceilalti ….

  Impunerea platii cu cardul este o mirsavie tilhareasca .