G4Media.ro

Coaliția globală pentru combaterea ISIS: Ne vom baza pe toate elementele puterii…

sursa foto: Facebook/ US Army

Coaliția globală pentru combaterea ISIS: Ne vom baza pe toate elementele puterii naționale – militare, informatice, diplomatice, economice, judiciare – pentru a asigura înfrângerea acestei organizații teroriste brutale

Coaliția globală a țărilor care s-au unit pentru a lupta împotriva Statului Islamic (ISIS), inclusiv Statele Unite, a lansat o declarație prin care se angajează să lucreze pentru eliminarea grupului terorist și țintește în mod special filiera sa din Afganistan, ISIS-K, care și-a asumat responsabilitatea atacului cu rachete de luni asupra aeroportului din Kabul.

„Ne vom baza pe toate elementele puterii naționale – militare, de informații, diplomatice, economice, de aplicare a legii – pentru a asigura înfrângerea acestei brutale organizații teroriste”, a afirmat coaliția într-o declarație publicată de departamentul de stat american, care a mai spus că țările ar „identifica și aduce membrii lor în fața justiției”.

Coaliția globală pentru a combate Daesh / ISIS condamnă cu fermitate atacurile care au avut loc joi la Kabul.

„Ne întristăm pentru pierderea civililor afgani și britanici și a membrilor armatei americane, care au căzut pe mâinile teroriștilor Daesh / ISIS. Pierderea tragică a vieților este agravată doar de faptul că cei uciși se străduiau să se evacueze sau să lucreze pentru a duce la capăt acea misiune umanitară.

Coaliția și partenerii săi continuă să rămână umăr cu umăr, așa cum am făcut atunci când am luptat pentru a realiza înfrângerea teritorială a Daesh / ISIS în Irak și Siria. Daesh / ISIS rămâne un inamic hotărât și vom continua să luăm măsurile necesare pentru a asigura înfrângerea sa durabilă. În acest scop, ne concentrăm pe valorificarea expertizei Coaliției și a eforturilor grupurilor sale de lucru pentru a contracara ramurile globale ale Daesh / ISIS, inclusiv Daesh / ISIS-Khorasan, și pentru a identifica și aduce membrii lor în fața justiției”, se arată în declarația comună de pe site-ul Departamentului de Stat din SUA.

„Vom continua să lucrăm îndeaproape împreună sub auspiciile Coaliției Globale pentru a învinge Daesh / ISIS pentru a contracara în mod eficient această periculoasă amenințare. În acest efort, ne vom baza pe toate elementele puterii naționale – militare, de informații, diplomatice, economice, de aplicare a legii – pentru a asigura înfrângerea acestei organizații teroriste brutale. Vom continua să aplicăm o presiune puternică împotriva terorismului împotriva Daesh / ISIS oriunde operează.”, a încheiat coaliția globală pentru combaterea ISIS.

Sursa Foto: US Army/ Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. acum puteti face ce doriti si ue poate face si ea la fel