G4Media.ro

CNA, ironii la adresa televiziunii Nașul TV: ”Amânam analiza emisiunii despre tunelurile…

Foto: Captură Nasul TV

CNA, ironii la adresa televiziunii Nașul TV: ”Amânam analiza emisiunii despre tunelurile secrete din Bucegi ca să permitem echipei de la Nașul să verifice la fața locului existența tunelurilor”

O postare pe Facebook a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) ironizează televiziunea Nașul TV pe tema conspirației despre tuneluri secrete în munții Bucegi.

Postarea vine după ce în ședința de miercuri CNA a vizionat emisiunea „Să vorbim despre tine” difuzată pe postul Nașul TV în 5 mai. În emisiune, invitatul Sacha Stone, influencer britanic, a prezentat presupuse imagini din interiorul munților Bucegi, România. El a susținut că în interiorul Bucegilor există tuneluri de mari dimensiuni, care duc către alte continente.

De asemenea, Nașul TV a prezentat imagini ale unor structuri de mari dimensiuni (250 metri înălțime), respectiv câteva statui și o piramidă din interiorul așa-ziselor tuneluri.

Moderatoarea emisiunii, Gabriela Calițescu, nu a prezentat dovezi independente cu privire la aceste informații, unul dintre motivele invocate fiind că accesul în tunelurile din Bucegi este interzis.

Reacția CNA? Să ceară dovezi de la fața locului că tunelurile există: ”Consiliul a decis, în unanimitate, să amâne analiza emisiunii cu două săptămâni pentru a permite echipei de ziariști de la Nașul TV să verifice la fața locului existența tunelurilor și a construcțiilor din interiorul acestora”.

Mai mult, CNA spune că ”în virtutea rolului său de apărător al libertății de exprimare și al liberului acces la informații de interes public, CNA adresează un apel tuturor autorităților relevante să nu împiedice accesul ziariștilor în tunelurile secrete din Bucegi”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. 😂😂😂😂 hai ca au fost chiar draguti astia de la cna 😂

  2. Buna. Ha

  3. Tunelele exista! E si semn: Canalizare, intrarea strict interzisa!