G4Media.ro

Clotilde Armand: Premierul a numit secretar de stat la Ministerul Digitalizării un…

Clotilde Armand: Premierul a numit secretar de stat la Ministerul Digitalizării un acționar Euromedia Group, controlată de Sebastian Ghiță. Ce competențe are: Asesoft sau Team Net?

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USRPLUS), a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook miercuri dimineață, că premierul Florin Cîțu ar trebui să revină asupra deciziei de numire în funcția de secretar de stat la Ministerul Digitalizării a unui acționar Euromedia Group, firmă controlată de Sebastian Ghiță.

Armand a mai scris că noul secretar de stat este și membru în Consiliul de Administrație ALPAB, societate responsabilă de parcurile Cișmigiu și Herăstrău, aflate într-o stare deplorabilă.

Primarul Sectorului 1 a criticat ”prioritatea principală” a premierului pentru a numi un nou secretar de stat în Ministerul Digitalizării:

 • ”La capitolul digitalizare România este pe ultimele locuri din Uniunea Europeană, iar Ministerul Digitalizării ar trebui să aibă un rol extrem de activ în această perioadă, în special pentru a susține administrațiile locale în vederea transformării digitale. În schimb, prioritatea principală pare să fie „cui dăm titlul de secretar de stat”?! De ce scriu asta? Pentru că am aflat surprinsă despre recenta decizie a premierului de numire în funcția de secretar de stat la Ministerul Digitalizării – un acționar al firmei Euromedia Group, firmă controlată de Sebastian Ghiță și consilier general la PMB. Dle. prim-ministru, dle. ministru… sper să revizuiți această numire. Ce competențe are respectivul în domeniul Digitalizării: Asesoft sau Team Net?! PS: Respectivul este și membru în Consiliul de Administrație ALPAB. Asta în cazul în care v-ați întrebat ce a făcut pentru parcurile Cișmigiu și Herăstrău și de ce au ajuns o ruină…”, a fost mesajul publicat de Clotilde Armand, marți dimineață, pe Facebook.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Nu există nicio îndoială caCâțu și #echipa câștigătoare sunt pe mâna cu infractorii.
  Penal la penal trage!

 2. @ PV
  Hai și tu, răule !
  Nu vezi cat e de competent ? E un profesionist in Digitalizare, doar a învățat de la Guiță !
  Cat a digitalizat el pe lângă Dottore…

 3. Mai este un baiat la Anaf cu experienta in vanzari telefosne…de la usr

 4. Mai ușor cu criticile. Parca ce faci tu e bine. De fapt faci numai prostii pe spinarea noastră. Și parcurile sunt o ruină de când ai venit tu și cu Nicușor. Aveți pe cineva care trebuie sa faca afaceri cu panseluțe? Ce ne tot prostiți atâta, noi nu am trăit aici și înaintea voastră. Nu era totul perfect dar e clar că totul a fost lăsat în paragină intenționat. Trebuie sa se îmbogățească cineva, nu?

  • Competența lui este SRI. Ca in orice partid prea orbi ca sa vedeți. Securitatea a condus , conduce si va conduce.

 5. Atenție la neatenție : Clocotilda da lecții! Nemărginită e obraaznicia acestei „doamne” a fraudei fara frontiere!

  • Asa pot spune si eu ca am fost in vizita la maica-ta aseara. Oricine poate spune orice. Cu probe venim si noi? Nu de alta dar ce spune in articol este deja probat si stiut. Ce spui tu, probaganda demonstrata ca fake news.

  • @Bat un cui: Tu pe la ce ora ai fost?

 6. Dati-l ba la plusere sa isi puna un ielgibitist

 7. Ciordilda in loc să-si vadă bârna in din ochiul de propriu se uită la paiu din ochiul altuia!

 8. Normal,istoria ne spune ca Ghita era „aspirator” la contractele cu statul.Istoria poate sa se repete prin intermediari…

 9. Aveai vreo opțiune de la DGSE madam?