G4Media.ro

Clotilde Armand anunță că a sesizat Avocatul Poporului în legătură cu banii…

Foto: Facebook / Clotilde Armand

Clotilde Armand anunță că a sesizat Avocatul Poporului în legătură cu banii plătiți de PSD și PNL la televiziuni

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunță joi că a sesizat Avocatul Poporului, funcție ocupată de Renate Weber, în legătură cu banii plătiți de PSD și PNL la televiziuni.

”Legat de banii dați de PSD și PNL presei pentru a face linșaje mediatice, mi-am adus aminte că noi avem Avocatul Poporului. Plătit regește tot de popor ca să intervină exact în astfel de situații. Din câte știu eu Avocatul Poporului este autoritatea publică din România care poate sesiza direct Curtea Constituţională cu excepţia de neconstituţionalitate a legilor şi ordonanţelor și poate interveni în astfel de situații. Astfel, am sesizat astăzi instituția Avocatului Poporului în urma dezvăluirilor jurnaliștilor de la Recorder prin care o țară întreagă a aflat cum PNL și PSD plătesc bani publici să fiu linșată mediatic. Fac acest demers pentru ca nimeni să nu mai treacă vreodată prin campaniile de denigrare și linșaj la care am fost supusă”, a scris Armand pe facebook.

Ea a anunțat că a invocat și raportul de monitorizare al Consiliului Europei privind România, în care s-a cerut ”să se introducă prevederi legale care să oblige la dezvăluirea contractelor secrete dintre partidele politice și mass-media în baza cărora fondurile publice sunt transferate către presă”.

”Cu alte cuvinte, Consiliul Europei a cerut PNL și PSD să desecretizeze contractele cu RTV, A3 și restul presei care produce știri sau linșaje politice la comandă din banii publici”, arată Clotilde Armand.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Da, doamna, avem avocatul poporului. Acolo e o tanti de temut, gen Codruta Kovesi, care taie in carne vie. Dupa si daca reuseste vreodata sa se spele pe cap.

 2. Dacă doamna Clortilde tot a făcut un drum până la Avocatul Poporului, putea să depună încă o sesizare cu tunul dat de 100 de milioane de euro de catre Primăria Sectorului 1.

  • Alte trucaje bolșevice .

  • Desi am observat din comentariile dumitale ca ai o anumita orientare impotriva evidentelor (mai ales cind e vorba de psd si de hotiile lor) doresc sa-ti amintesc o vorba mai veche de la Radio Erevan: nu is-a dat ci i s-a furat si nu era Volga era bicicleta.

 3. Dar unde te crezi, in Franța ? Aici e Republica Socialistă Romania ! 😂😂😂

  • Bine explicat !Poate așa înțeleg și prostii de români(că asta a înțeles în principiu jocurile,fiind din Franța a fost învățată să gândească în școală ,nu sa scrie după dictare și să memoreze ,pt un 10 fals care arata doar ce maimuțe ascultătoare suntem).Așadar ,partidele primesc bani de la Stat(adică din impozitele noastre) ca sa se susțină,sa fie pluripartitism in tara.Si ei ce fac cu banii ?Un fel de campanie permanenta…ca sa sucească mințile proștilor,să-i voteze iar și să fie un perpetuum mobile(ei mereu la conducere cu patura lor de bugetari de lux ,ziariști și alți idioți folositori) și noi prostii ,cotizanți săraci prizonieri într-o semidictatura sau falsă democrație !Adică sclavagismul modern sau neofeudalism,asemănător cu Rusia ,ce mai….Sa nu mai zic că aia de la guvernare mai au o pârghie in plus :contracte pe fata pt publicitate pt niste programe normale(precum fac diverse ministere ,cum a fost cu campaniile pe perioada Covid,etc) dar plătite mult mai bine decât ar fi fost cazul ,pt că există ascunsa înțelegerea de publicitate „privată”,oda partidului,cu care vine la pachet.Televiziunea care nu accepta,nu primește campania in vers „opționale incluse” deci cașcavalul cel mare(sau ia doar vers light,cea cu banii pe sfert).Doar că la noi prin asta nu se mai înțelege azi doar „oda conducătorului sau partidului iubit”(chiar și asta se face mai finuț sa nu se prindă vitele).Nu,azi se face dezinformare și denigrarea opozantului fix că în Rusia…oricine prezintă pericol.Pana sa tragă în plină stradă în oameni mai e un pas.Dragnea a făcut-o pe 10 August cu jandarmii și nu au pățit mai nimic,de ce nu ar face-o și Ciuca,mai ales că a fost militar?Pune un costum verde pe el,da un ordin și gata cu democrația,peste noapte.Si pt ei pericolul este fărâma de inteligenta și conștiința pe care o are USR-ul si câțiva romani.Hai ca vad că stă bine in sondaje PSD.Sa-i votați cum ați făcut în 30 de ani,că de aia o duceți așa bine azi și are Romania de toate !!

 4. Pentru alegeri reusite, e important ca banii sa nu mearga la partide. Recomand la Angi Serban, la Stiftunguri si la jandarmii numaratori.

 5. Pe tine ce fel de scroafa te-a lepadat pe aici?
  Una PSD-ista sau AUR-ista?
  Ca ai toate „calitatile” celor doua rase!
  Sau esti de-ala cu poza lui Putler in cotet?

 6. mafia politica trebuie muită…💪💪💪💪💪…puscarie si confiscarea averilor‼️‼️‼️‼️‼️‼️

 7. Daca e inapta sa faca ce trebuie in sector e normal sa o linseze mediatic.
  Cel mai prost vot dat vreodata! Din greseli invatam .