G4Media.ro

Clotilde Armand anunţă că a început desfiinţarea a zeci de garaje şi…

Sursa Foto: Captură Facebook

Clotilde Armand anunţă că a început desfiinţarea a zeci de garaje şi construcţii ilegale din zona Gării de Nord şi Palatul CFR / Vor fi amenajate, ulterior, spaţii verzi şi locuri de parcare de reşedinţă

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că echipele Poliţiei Locale Sector 1 şi ale Administraţiei Domeniului Public Sector 1 au început, vineri, desfiinţarea a zeci de garaje şi construcţii ilegale situate pe Intrarea Luncani, la doi paşi de Gara de Nord şi de Palatul CFR, iar în loc va fi reconstruită zona prin amenajarea unor spaţii verzi locuri de parcare de reşedinţă, transmite News.ro

„Echipele Poliţiei Locale Sector 1 şi ale Administraţiei Domeniului Public Sector 1 au început astăzi desfiinţarea a zeci de garaje şi construcţii ilegale situate pe Intrarea Luncani, la doi paşi de Gara de Nord şi de Palatul CFR. Câţiva locuitori au împrejmuit domeniul public încă din anii ’80, au ridicat garaje şi barăci pe care de-a lungul timpului le-au umplut cu vechituri, electrocasnice stricate, fiare vechi şi maşini abandonate. Imaginile vorbesc de la sine. Chiar dacă ocupau ilegal domeniul public, se considerau proprietari. Vechile administraţii nu i-a deranjat cu nimic. Documentele oficiale spun altceva”, a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook.

Edilul a mai precizat că în această săptămână acestea vor fi demolate şi va fi reconstruită întreaga zonă.

„Acest spaţiu îl redăm comunităţii, amenajăm spaţii verzi şi locuri de parcare de reşedinţă”, a completat Armand.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. FOARTE CORECT

  2. in principiu, initiativa asta de a darama garaje improvizate, din tabla, etc. e foarte buna si justificata.
    insa, doar „daca”, in locul lor chiar face spatii verzi, de utilitate publica (reala), eventual din loc in loc cate un parking (subteran, supraetajat, cu fise, fara fise, cu geam, fara geam etc.).
    dar sunt aproape convins ca vom vedea niste turnuri de utilitate publica majora. sper ca viitorul sa ma contrazica.

  3. haoleo domnita, pai unde mai tinem muraturile?

  4. Maghernițe din acestea sînt în toată țara, nu doar în București. Pe Valea Prahovei le vezi din tren oriunde te-ai uita, România se apropie de India, nu de vest.
    ADN-ul e stricat