G4Media.ro

Ciucă: Probabilitatea de a intra în blackout este foarte, foarte mică /…

Sursa foto: Pexels

Ciucă: Probabilitatea de a intra în blackout este foarte, foarte mică / Pentru toate activitățile vitale, sistemul este duplicat cu generatoare. Sunt aspecte foarte bine coordonate cu toate instituțiile

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu difuzat de România TV, că probabilitatea ca România să fie afectată de o pană de curent totală este „foarte, foarte mică”, iar pentru toate activitățile vitale, sistemul este duplicat cu generatoare, fiind aspecte foarte bine coordonate cu toate instituțiile.

„Probabilitatea de a intra în blackout, într-o pană de curent totală e foarte, foarte mică. Chiar și dacă s-ar întâmpla, sunt măsuri pentru a relua furnizarea în termen foarte scurt. Pentru tot ce este vital, e duplicat sistemul cu generatoare. Sunt aspecte foarte bine discutate, coordonate la nivelul Guvernului cu toate instituțiile care țin de domeniul energetic și Departamentul pentru Situații de Urgență”, a afirmat premierul Ciucă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. de la producătorii lui”avem de toate in spitale” , un nou thriller „instituțiile sunt bine coordonate”

 2. „Avem de toate!”

 3. În inginerie se numește redundanta. Dar este diferit de ce îți șoptește la ureche Arafat.Ma întreb la 1.00 noaptea de ce nu ai un consilier pe probleme de energie d le Ciuca? Răspunsul e simplu : 0 abilități tehnice în domeniul energetic la partid. Nu sunteți capabili sa vedeți dincolo de botul gipului vostru, de gardul vilei voastre,de fereastra biroului de bugetar. Electroputere, peste drum cu facultate de profil, care îți asigura independenta în caz de necesitate,au închis o trad.atorii de tara. Asta înseamnă pana de curent totala, lipsa de întreruptoare de mare putere,de trafo de mare putere, vezi Ucraina, dar e greu sa înțelegem.

 4. Fac pariu pe ce vreti ca acolo unde sunt generatoare n-au mai fost pornite de cind cu lupii aia albi ca sa faca economie de motorina! Va fi o mare tragedie in Romania o pana de curent de 24 de ore. Vor muri oameni pe masa de operatie, vor muri oameni de la reanimare, noi nascuti in incubatoare.
  Luati la intrebari orice manager de spital cind a pornit ultima oara grupul generator…

 5. Tineti oile ocupate. Dati-le permanent motive de panica. De o luna a aparut un termen nou blecaut. Pana de curent nu suna suficient de modern. Cu cutremurul ce se mai aude?

 6. Vocabular de absolvent de 7 clase in anii ’50, auziti: „pentru toate activitatile vitale, sistemul este duplicat cu generatoare.”
  Conform DEX: duplicat = al doilea exemplar al unui înscris emanat de la o persoană fizică sau juridică.”
  Ciuca, corect in Limba romana se spune: „pentru toate activitatile sistemul este asigurat(eventual „sunt asigurate”) cu generatoare de rezerva”…eventual, „exista sisteme dublicat dotate cu generatoare”….
  „sistemul este duplicat” suna aiurea, ca in mintea ta tulbure de semianalfabet……

 7. Sau o fi vrut sa spuna „pentru toate activitatile vitale, sistemul este DUBLAT cu generatoare”…
  Ciuca, esti varza… ce sa asteptam noi de la un premier semianalfabet care nu vorbeste corect Limba romana..a vorbi corect Limba romana .e primul indiciu al unui roman educat!

 8. Ăsta numai lucruri trăsnite spune…O fi fost la Virgil Iantu la emisiune când era mic ? 🤣😀🤣

 9. Generale,ultima data cand a zis unul de-ai tai ca avem de toate au murit cateva zeci de oameni in spitale!si n-avea de niciunele!nici interes!